گلس گوشی نقش بسیار مهمی در محافظت از دستگاه دارد. این صفحات محافظ که انواع مختلفی دارند، گوشی را در مقابل آسیب هایی مانند ضربات، خط و خش و... حفاظت می کنند. از این رو، با خرید یک گلس موبایل مناسب می توانید تلفن همراه خود را در برابر حوادث و آسیب ها ایمن تر کنید. اما یک گلس محافظ گوشی مناسب، چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ در این مقاله، به فاکتورهای مهم انتخاب بهترین گلس برای موبایل، اشاره می کنیم تا بتوانید بهترین انتخاب را در خرید یک گلس محافظ موبایل مناسب داشته باشید.
📱 تعمیر موبایل در محل شما، فقط با زودکمک.
انواع گلس گوشی
در این بخش، به انواع مختلف گلس موبایل اشاره می کنیم که شامل گلس های شیشه ای، سرامیکی، TPU و نانو می شوند. در ادامه، ویژگی هایی هر یک از این گلس ها را شرح می دهیم.
گلس های شیشه ای
این نوع گلس ها کاملا شفاف بوده و خود به دو نوع گلس شیشه ای حرارت دیده و گلس های شیشه ای معمولی تقسیم می شوند. گلس های حرارات دیده مقاوت بالاتری نسبت به نوع معمولی دارند. این گلس ها می توانند به خوبی از صفحه نمایش گوشی در مقابل خط و خش و ضربات محافظت کنند.
در مقابل، گلس های شیشه ای معمولی مقاومت کمتری نسبت به نوع حرارت دیده داشته و معمولا ضخامت بیشتری هم دارند. گفتنی است که گلس های شیشه ای بازتاب نور بیشتری نسبت به سایر مدل ها داشته و شاید برای کسانی که بیشتر در فضای باز از گوشی خود استفاده می کنند و نسبت به بازتاب نور حساس هستند، مناسب نباشند.
به طور کلی، می توان گفت که گلس های شیشه ای و به خصوص نوع حرارت دیده آن ها برای کسانی که به مقاومت بالای گلس در کنار شفافیت بالا و حفظ کیفیت صفحه نمایش اهمیت می دهند، گزینه مناسبی هستند.
📱 تعویض گلس موبایل در برندها و مدل های مختلف.
گلس های سرامیکی
گلس گوشی سرامیکی از مقاومت بالایی برخوردار بودن و درجه سختی آن 9H بوده که بالاترین درجه سختی بین گلس ها محسوب می شود. این گلس ها ضمن انعطاف بیشتری که نسبت به گلس های شیشه ای دارند، از شفافیت خوبی هم برخوردار بوده و در گذشت زمان تغییر رنگ نمی دهند. مقاومت بالای گلس های سرامیکی، آن ها را برای کسانی که در شرایط سخت تر مانند کار در کارگاه ها و کارخانه ها از گوشی خود استفاده می کنند، مناسب کرده است. چرا که در این محیط ها احتمال افتادن گوشی و ضربه دیدن آن بیشتر است.
گلس های TPU
گلس های TPU هم از دیگر مدل های گلس گوشی به شمار می رود که از جنس پلاستیک است. این نوع گلس موبایل، از پلاستیک پلی اورتان ساخته شده و انعطاف پذیری بالایی دارد. بنابراین، نصب این گلس ها در مقایسه با سایر مدل های دیگر راحت تر است و می توان آن ها را به سادگی در منزل روی گوشی خود نصب کرد.
مقاومت گلس های TPU از گلس های شیشه ای کمتر بوده و طول عمر کمتری دارند. همچنین بیشتر مستعد خط و خش می باشند. با این وجود، این مدل گلس به نسبت سایر مدل ها قیمت مناسب تری داشته و شفافیت خوبی هم دارد.
گلس های نانو مایع
این نوع گلس محافظ گوشی، توسط دستگاهی مخصوص بر روی موبایل ایجاد می شود. به این ترتیب که ابتدا چند قطره مایع نانو روی گوشی ریخته شده و توسط اشعه فرابنفش دستگاه، یک لایه محافظ سخت را روی گوشی شما تشکیل می دهد. گلس های نانوی اصلی که از مواد باکیفیت بالا ساخته شده باشند، مقاومت بالایی داشته و می توانند تلفن همراه شما را به خوبی در برابر ضربات و خط و خش حفاظت کنند. همچنین، این گلس ها آب گریز بوده و مایعات روی آن ها لیز خورده و می ریزد.
در کنار مزایایی که این نوع گلس ها دارند، معایبی هم برای آن ها وجود دارد. از جمله این معایب می توان به قیمت بالاتر این گلس ها، مکان انتقال ضربه از صفحه به سختافزار درونی، امکان نفوذ مایع به درون گوشی و کمیاب بودن مایع نانوی اصلی اشاره کرد.
📱تعویض ال سی دی موبایل در سریع ترین زمان ممکن.
میزان شفافیت گلس های مختلف
اکنون مدل های مختلف محافظ صفحه گوشی را از نظر میزان شفافیت آن ها بررسی می کنیم. از این نظر می توان گلس ها را در دسته های شفاف، مات و گلس های privacy (خصوصی) تقسیم بندی کرد.
گلس گوشی شفاف
گلس های شفاف را می توان از نظر حفظ کیفیت و وضوح صفحه نمایش دستگاه، از انواع بهترین گلس گوشی به حساب آورد. اما همانطور که پیشتر گفته شد، این گلس ها بازتاب نور زیادی دارند.
گلس موبایل مات
گلس های مات برخلاف گلس های شفاف بازتاب نور کمتری داشته و عملکرد بهتری در محیط های باز و زیر نور آفتاب دارند. با وجود برتری این گلس ها از نظر بازتاب نور به نسبت گلس های شیشه ای، اما گلس های مات کیفیت و وضوح صفحه نمایش گوشی را مقداری کاهش داده و برای افرادی که به این مسئله اهمیت می دهند، انتخاب چندان مناسبی نخواهند بود.
گلس های privacy
این نوع گلس ها با توجه به زاویه دید افراد عمل می کنند. عملکرد این گلس ها به این گونه است که فقط وقتی از زوایه روبرو و به صورت مستقیم به گوشی نگاه می کنیم، محتویات صفحه نمایش دستگاه را به ما نشان می دهد. وقتی از زوایه های کناری به گوشی نگاه کنیم نمی توانیم صفحه نمایش را به صورت واضح ببینیم.
این ویژگی گلس های privacy یا خصوصی، برای افرادی مناسب است که به حریم خصوصی خود اهمیت داده و نمی خواهند افرادی که در کنار آن ها هستند، محتوای صفحه نمایش گوشی آن ها را ببینند.
کدام نوع گلس گوشی بهتر است؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم که انتخاب بهترین گلس گوشی به اولویت های شما و انتظاراتی که از یک محافظ صفحه موبایل دارید، بستگی دارد. شما می توانید با توجه به نیازهای خود، مناسب ترین گلس موبایل را برای تلفن همراه خود انتخاب کنید.