خرابی و بروز مشکل در ال سی دی گجت های هوشمند، از رایج ترین مواردی است که کاربران را برای تعمیر موبایل  به مراکز تعمیراتی می کشاند. مشکلات متعددی ممکن است در نمایشگر گوشی های همراه ایجاد شود که بر اساس علائم خرابی و نوع مشکل، تعمیر و تعویض ال سی دی موبایل مورد نظر انجام می شود. در این جا می خواهیم طیف گسترده مشکلات ایجاد شده در ال سی دی را بررسی کرده و با توجه به علائم خرابی در نمایشگر، پروسه تعمیر ال سی دی گوشی را توضیح دهیم.

در مواردی نیز ممکن است امکان تعمیر ال سی دی موبایل وجود نداشته باشد و در نتیجه تعمیرکار دستگاه مجبور به تعویض ال سی دی گوشی مورد نظر شود. ابتدا عوامل آسیب رسان به ال سی دی را بررسی می کنیم و در ادامه نیز تمام علائم خرابی ال سی دی گوشی و نحوه تعمیر و تعویض ال سی دی موبایل را مرور خواهیم کرد. در بخش ذیل می توانید جهت تقاضای خود را مبنی بر تعویض ال سی دی موبایل در محل ثبت نمایید.

تعمیر و تعویض تاچ ال سی دی موبایل

هزینه تعمیر و تعویض ال سی دی موبایل

هزینه تعمیر ال سی دی موبایل به عوامل مختلفی از جمله نوع و شدت خرابی گرفته تا سایز و مدل دستگاه بستگی دارد.‌ حتی میزان محبوب بودن تلفن هوشمند نیز قیمت تعمیرات را تحت تاثیر قرار می دهد؛ زیرا در صورت پرفروش بودن گوشی قطعات جانبی آن به راحتی در بازار یافت می شوند.

عامل دیگری که بر هزینه تعمیر یا تعویض ال سی دی موبایل موثر است، برند آن می باشد. برای مثال هزینه تعویض صفحه ‌نمایش آیفون قطعا با برندهای دیگر مانند سامسونگ یکی نیست‌.

هزینه ی تعمیر و تعویض ال سی دی موبایل در زودکمک مطابق قیمت های ارائه شده از اتحادیه است. برای اطلاع دقیق از هزینه تعمیر و تعویض ال سی دی موبایل می توانید با یکی از شماره های مرکز زود کمک تماس بگیرید.

عوامل آسیب رسان به ال سی دی موبایل

از مهم ترین عوامل آسیب رسان به ال سی دی گوشی های هوشمند، ضربه و آسیب به نمایشگر آن ها است. زمین خوردن، وارد شدن فشار و آسیب فیزیکی به نمایشگر و مواردی از این دست به همراه آب خوردگی و نفوذ رطوبت به صفحه نمایش گوشی از مهم ترین عوامل خرابی ال سی دی دستگاه است که به تعمیر و تعویض ال سی دی موبایل ختم می شود.

از طرفی ایراد های نرم افزاری نیز می تواند در عملکرد ال سی دی و تاچ گوشی اختلال ایجاد کند. ویروسی شدن، پر شدن حافظه رم و به هم خوردن تنظیمات تصویر می تواند روی عملکرد ال سی دی اثر بگذارد. در آسیب های وارد شده به نمایشگر، بخش های مختلف ال سی دی ممکن است آسیب ببیند. در ادامه قطعات مختلف ال سی دی را بررسی می کنیم.

مشاوره آنلاین زودکمک بیشتر بخوانیم : تعمیر تاچ ال سی دی موبایل اپل

قطعات تشکیل دهنده ال سی دی موبایل

تاچ و ال سی دی گوشی در کل شامل پنج قطعه مختلف است. لایه بیرونی گلس است که از جنس شیشه مقاوم به ضربه و آسیب است و وظیفه محافظت از ال سی دی را به عهده دارد. زیر این لایه پنل تاچ یا دیجیتایزر قرار گرفته که دستورات و فرمان های لمسی را دریافت کرده و آن ها را اجرا می کند.

این لایه نیز از طریق کابل های فلت و یک سری سیم ها به مادربرد متصل است. زیر پنل تاچ ال سی دی قرار گرفته است که محتوای تصویری را روی نمایشگر نمایش می دهد. در زیر ال سی دی بک لایت قرار دارد.

در آخر نیز قطعه پنجم فریم ال سی دی است که کل این بخش ها را در قالب یک مجموعه در کنار هم قرار می دهد. در پروسه تعمیر و تعویض ال سی دی موبایل هر یک از این بخش ها ممکن است دچار مشکل شود و نیاز به تعمیر ال سی دی گوشی یا تعویض آن وجود داشته باشد.

نشانه های خرابی ال سی دی گوشی

همان طور که گفته شد تعمیر و تعویض ال سی دی موبایل باید بر اساس نوع مشکل نمایشگر انجام شود. انواع ایراد های مشاهده شده در ال سی دی شامل موارد زیر است:

  • شکستگی و ترک روی صفحه نمایش گوشی

  • از کار افتادن پنل تاچ، ضعیف شدن تاچ و کند شدن آن

  • سیاه شدن تصویر

  • ظهور خطوط افقی و عمودی و خطوط رنگی عجیب و غریب روی نمایشگر

  • خاموش شدن صفحه نمایش و روشن نشدن آن

  • تاریک شدن بخشی از نمایشگر

  • بی کیفیت شدن و کم نور شدن تصویر

  • بنفش شدن رنگ نمایشگر

  • ظهور لکه های جوهر مانند روی صفحه نمایش و ...

مشاوره آنلاین زودکمکنحوه تقویت آنتن دهی گوشی

انواع حالت های تعمیر ال سی دی گوشی

برای تعمیر ال سی دی گوشی باید ابتدا سطح آسیب وارد شده به ال سی دی بررسی شود. در صورت شکستگی صفحه نمایش اگر تاچ به خوبی کار کند و نمایش تصویر نیز مشکلی نداشته باشد، تعمیر ال سی دی گوشی تنها با تعویض گلس ال سی دی انجام می شود. مشکل دیگری که ممکن است در تاچ ال سی دی موبایل ایجاد شود، از کار افتادن یا کند شدن تاچ ال سی دی است.

در این حالت نمایش تصویر بدون هیچ مشکلی انجام می شود. اگر تاچ ضعیف شده باشد، ابتدا باید باگ های نرم افزاری گوشی بررسی شود، چرا که مشکلات نرم افزاری نیز می تواند در عملکرد تاچ اختلال ایجاد کند. کار هایی نظیر کالیبره کردن صفحه نمایش، انجام تست مولتی تاچ و انجام یک سری تنظیمات می تواند به عنوان تعمیر ال سی دی گوشی انجام شود.

یک پروسه تعمیراتی دیگر نیز در زمانی است که نمایشگر روشن نمی شود. این مشکل می تواند در برخی مواقع به دلیل خرابی باتری یا خرابی مادربرد ایجاد شود. از این رو با تعمیر این قطعات، مشکل ال سی دی موبایل نیز برطرف می شود.

مشاوره آنلاین زودکمکدارم برای تعمیر موبایل سامسونگ میرم مرکز زودکمک آخه خدماتش گارنتی داره و خیلی زود گوشیم و بهم تحویل میدن.

تعویض ال سی دی موبایل

آموزش تعویض ال سی دی موبایل

 معمولا زمانی اقدام به تعویض ال سی دی موبایل می شود، که این قطعه شکسته باشد و یا به دلیل آبخوردگی و دلایلی از این دست، قابل تعمیر نباشد. البته اولویت کارشناسان تعمیر موبایل در زودکمک، تعمیر نمایشگر گوشی است. با این حال گاهی تنها با تعویض ال سی دی موبایل می توان امکان استفاده مجدد از این دستگاه را فراهم کرد.

برای تعویض ال سی دی موبایل از هر برندی، اول باید بخش پشتی و جلویی گوشی را با ابزار مخصوص باز کرد. سپس صفحه برداشته می شود (این مرحله نیاز به دقت بالایی دارد تا نمایشگر و دیگر اجزای متصل به آن آسیب نبینند) سپس صفحه نمایش جدید نصب شده و تمامی کانکتورها و اتصالات، مطابق قبل بسته می شوند. در نهایت پوشش ها نیز با چسب مخصوص چسبانده شده و گوشی روشن و تست می شود.

مشاوره آنلاین زودکمکبیشتر بخوانید: رفع مشکل کار نکردن تاچ موبایل

تعویض ال سی دی شکسته موبایل

هنگامی که LCD آسیب می‌ بیند نشانه‌ هایی مانند عدم نمایش تصویر، ظاهر شدن خطوط، بنفش شدن بخشی از تصویر و... در نمایشگر مشاهده می‌ شود. توجه داشته باشید که در صورت شکستگی ال ‌سی‌ دی شانس کمی برای تعمیر آن خواهید داشت. در چنین مواقعی متخصصین زودکمک می ‌کوشند با تعویض تاچ و LCD معیوب مشکل دستگاه شما را برطرف کنند.

تعویض ال سی دی موبایل به این صورت انجام می ‌گیرد که نخست قطعات مورد نیاز مانند تاچ پنل، گلس و... آماده می ‌شوند. سپس کارشناس مربوطه به کمک تجهیزات پیشرفته بخش ‌های گلس، تاچ پنل و ال سی دی شکسته را از گوشی شما جدا می‌ کند. نهایتاً نیز با دقت قطعات جدید جایگزین اجزای آسیب دیده قبلی می ‌شوند.

تعویض ال سی دی موبایل

چه زمانی به تعویض ال سی دی موبایل نیاز است؟

متاسفانه ال سی دی دستگاه های الکترونیکی نظیر تبلت و موبایل از جمله قطعاتی هستند که در صورت آسیب های جدی کم تر امکان تعمیر آن ها وجود دارد. از این رو در بیشتر مواقع تنها راه حل تعویض ال سی دی دستگاه مورد نظر است. به صورت کلی با دنبال کردن برخی نشانه های خرابی ال سی دی، تعمیرکار روند معمول تعمیر و تعویض ال سی دی را دنبال می کند.

اگر شکستگی و آسیب به ال سی دی وارد شده باشد یا پنل تاچ از کار افتاده باشد، باید برای تعمیر ال سی دی گوشی، کل آن را تعویض کرد. در مواردی مانند سیاه شدن تصویر، عدم نمایش محتوا، از کار افتادن کامل تاچ دستگاه، تغییر رنگ نمایشگر و ... معمولا راه حل موجود تعویض ال سی دی موبایل مورد نظر است.

نکات مهم در تعمیر و تعویض ال سی دی موبایل

دو نکته بسیار مهم در خصوص تعمیر یا تعویض ال سی دی گوشی باید در نظر گرفته شود. اول از همه مرکز تعمیراتی است که برای تعمیر و تعویض ال سی دی موبایل به آن مراجعه می کنید. در کل به دلیل حساسیت بالای ال سی دی و اهمیت پروسه تعمیر و حتی تعویض آن، این کار باید حتما در یک مرکز تعمیرات تخصصی موبایل انجام شود. دومین مورد مهم استفاده از ال سی دی های اورجینال در صورت نیاز به تعمیر است.

چرا که انواع تقلبی شاید هزینه کم تری داشته باشند، اما کیفیت تصویر در آن ها پایین تر خواهد بود و زودتر دچار مشکل می شوند. تسریع در رفع مشکل ال سی دی و تعمیر به موقع نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. سامانه جامع آنلاین زود کمک یک مرکز تخصصی و آنلاین است که شما می توانید در سریع ترین زمان ممکن درخواست تعمیرات موبایل را ثبت کرده و از خدمات در محل این مرکز معتبر در کم ترین زمان ممکن بهره مند شوید.

روش های جدا کردن صفحه نمایش شکسته موبایل هنگام تعویض ال سی دی گوشی

استفاده از کارت با گرما

در این روش، ابتدا سطح شیشه شکسته را با نوار چسب پوشانده و از پخش شدن خرده های شیشه جلوگیری می‌کنند.

استفاده از سپراتور (جداکننده) با گرما

در این روش، ابتدا فلت ال سی دی را از برد گوشی جدا می‌کنند و سپس با استفاده از هویه و پنس، فریم را می‌برند و سطح گلس شکسته را با نوار چسب محافظت می‌کنند. سپس ال سی دی را بر روی صفحه سپراتور با دمای مناسب قرار داده و پس از مدتی، گلس شکسته از ال سی دی جدا می‌شود.

استفاده از فریزر با سرما

 در این روش، ال سی دی به داخل فریزر قرار داده می‌شود و دما تنظیم می‌شود تا گلس از ال سی دی جدا شود. این روش به دلیل استفاده از سرما، کمترین خطر را برای ال سی دی دارد و به عنوان روشی غیر مخرب شناخته می‌شود.

هر یک از این روش‌ها دارای مزایا و معایب خود هستند، اما انتخاب بهترین روش وابسته به شرایط گوشی شما است.

تعمیر تاچ ال سی دی موبایل سامسونگ

نکاتی برای حفاظت از ال سی دی گوشی و جلوگیری از آسیب و شکستگی

برای جلوگیری از شکستن و تعویض ال سی دی موبایل، می‌توانید از راهکارهای زیر استفاده نمایید.

نصب گلس حفاظتی

 نصب یک لایه گلس حفاظتی بر روی صفحه نمایش گوشی می‌تواند از ضربه‌ها و خط‌های سطحی جلوگیری نماید. این گلس‌ها عموماً به عنوان "گلس حفاظتی" یا "صفحه نمایش حفاظتی" شناخته می‌شوند و می‌توانند ضربات را جذب کنند و از ال سی دی شما محافظت کنند.

مشاوره آنلاین زودکمکتعویض گلس موبایل

استفاده از کیف یا قاب محافظ

 استفاده از یک کیف یا قاب محافظ می‌تواند گوشی شما را در برابر ضربه‌ها و سقوط‌ها محافظت کند. این قاب‌ها و کیف‌ها اغلب از موادی مانند سیلیکون یا ترکیبات پلی‌ کربنات ساخته می‌شوند که ضربات را جذب و از ال سی دی محافظت می‌کنند.

استفاده با دقت

هنگام استفاده از گوشی، دقت کنید تا از سقوط آن جلوگیری کنید. سقوط گوشی می‌تواند به شکستن ال سی دی و آسیب دیدن آن منجر شود. و امکان تعمیر ال سی دی موبایل را افزایش می دهد. همچنین، در هنگام حمل و نقل گوشی، از جایی که احتمال آسیب دیدن آن بیشتر است مانند جیب عقب شلوار، خارج کنید.

عدم استفاده در محیط‌های خطرناک

 از استفاده از گوشی در محیط ‌های خطرناک مانند سواحل، استخرها یا نزدیک آب جلوگیری نمایید. محیط‌ هایی که رطوبت یا آب وجود دارد می‌تواند به سرعت به ال سی دی گوشی شما آسیب وارد نماید.

تعویض گلس حفاظتی معیوب

در صورتی که گلس حفاظتی شما خراب شد یا خط دار شد، بهتر است آن را بلافاصله تعویض کنید. گلس‌های شکسته یا آسیب‌دیده ممکن است آسیب‌های بیشتری به ال سی دی شما وارد کنند.

با اعمال این راهکارها، می‌توانید از شکستن و آسیب به ال سی دی گوشی خود جلوگیری کنید و آن را به مدت طولانی‌تری استفاده کنید.

تعویض گلس محافظتی موبایل

نظر خود را بنویسید

نظرات کاربران