در این مطلب، نکاتی کاربردی را در خصوص تعمیر سوکت cpu مادربرد به شما ارائه می دهیم. یکی از بخش های مهم در برد اصلی سیستم که اگر آسیب ببیند، عملکرد پردازنده و به دنبال آن، دیگر بخش های رایانه را مختل می کند. این قطعه، رابط اتصال سی پی یو به مادربرد است و باید به شکل تخصصی، ترمیم شود. بروز اشتباه در روند تعمیر سوکت cpu مادربرد، موجب آسیب دیدگی برد، پردازنده و دیگر اجزای سیستم می شود. شما می توانید برای اطمینان از تعمیر سوکت پردازنده مادربرد به صورت درست و اصولی، از تیم تعمیرات لپ تاپ کمک بگیرید. بدین منظور، درخواست تعمیر لپ تاپ را در سامانه زودکمک ثبت کنید تا همکاران ما با شما تماس گرفته و اقدامات مورد نیاز را انجام دهند.
ثبت سفارش آنلاین تعمیر سوکت cpu
برای تعمیر سوکت cpu به شکل تخصصی، زودکمک کنار شماست. با کلیک بر لینک و یا از طریق اپلیکیشن زودکمک، می توانید درخواست تعمیر لپ تاپ را به صورت آنلاین ثبت کرده و منتظر تماس همکاران ما باشید.
سرویس پذیرش و تحویل در محل دستگاه در شهرستان های تهران و کرج (رایگان) هم به شما این امکان را می دهد که بدون خروج از منزل،تعمیر سوکت cpu خود را توسط مجرب ترین تکنسین های تعمیرات لپ تاپ و کامپیوتر، تعمیر کرده و مجددا از آن استفاده کنید.
نحوه تعمیر سوکت cpu مادربرد
مهم ترین مشکلی که در سوکت پردازنده ایجاد می شود، کج شدن پایه ها یا شکستن آنهاست. بخش های دفرمه را می توان با استفاده از ابزاری شبیه به موچین، صاف کرد. البته بهتر است برای دیدن پایه ها، از ذره بین های مخصوص استفاده شود.
تکنسین پس از بررسی دقیق مادربرد و با توجه به نوع و شدت خرابی پین ها و پایه ها، تعمیر سوکت cpu مادربرد را با استفاده از مناسب ترین روش انجام می دهد. در صورتی که پایه ها قابل ترمیم نباشند، باید سوکت را به طور کامل تعویض کرد؛ در بخش های بعدی این مورد را بیشتر بررسی می کنیم.
بروز اشتباه در روند تعمیر سوکت cpu مادربرد، موجب آسیب دیدگی برد، پردازنده و دیگر اجزای سیستم می شود.
دلایل خرابی سوکت پردازنده مادربرد
باید بدانید که سوکت پردازنده، قطعه ظریف و حساسی است و به سادگی، آسیب می بیند. ممکن است در حین نصب سی پی یو و بر اثر فشار بیش از حد یا استفاده از زور، پایه های سوکت خم شده یا حتی بشکنند.
برخورد اجسام و لمس سوکت ها با اشیاء یا حتی دست هم پایه ها را از مسیر اصلی خارج می کند. اگر مادربرد با استفاده از دستگاه باد یا اسپری هوا تمیز شود و شدت باد زیاد باشد، ممکن است پین ها آسیب ببینند. در هریک از این موارد، باید تعمیر سوکت cpu مادربرد را در یک تعمیرگاه معتبر و مجاز پیگیری کنید.
هزینه تعویض سوکت سی پی یو مادربرد
در بخش های قبلی گفتیم که اگر پایه های سوکت پردازنده شکسته باشند، باید آنها را تعویض کرد. گاهی شدت آسیب دیدگی این بخش به اندازه ای است که امکان تعمیر سوکت cpu مادربرد وجود نداشته و باید این قطعه را تعویض کرد.
هزینه تعویض سوکت سی پی یو مادربرد، تا حد زیادی به قیمت قطعه جدید بستگی دارد. معمولا سوکت، جزو قطعات گران قیمت لپ تاپ و کامپیوتر نیست؛ با این حال قیمت نمونه های اورجینال و با کیفیت، بالاتر است. در مجموع، هزینه تعویض سوکت سی پی یو مادربرد، به اندازه ای نیست که نگران آن باشید.
شکستن پایه های سی پی یو
یکی از رایج ترین مشکلات سوکت پردازنده، شکستن پایه هاست. در این حالت، پایه ها کاملا می شکنند و از جای خود خارج می شوند. به این ترتیب، اتصال پردازنده برقرار نشده و عملا، cpu در مادربرد کار نمی کند. ممکن است پردازنده مادربرد کامپیوتر یا لپ تاپ شما با یک پایه شکسته هم کار کند.
اما بدون شک با افزایش تعداد پایه های شکسته، عملکرد این بخش مختل خواهد شد. تیم تعمیر مادربرد در زودکمک، اول تلاش می کنند که با تعویض پایه های شکسته، سوکت پردازنده را ترمیم کنند. در صورت نیاز به تعویض این قطعه هم همکاران ما تنها از نمونه اورجینال استفاده می کنند؛ ضمانت نامه رسمی و معتبر زودکمک، گواه این مورد است.