تعمیر مادربرد و تمامی خدمات مربوط به آن را می توانید از طریق سامانه جامع زودکمک دریافت کنید. همکاران ما برای عیب یابی دقیق و ترمیم و اصولی مادربرد از پیشرفته ترین تجهیزات و دستگاه های روز دنیا استفاده می کنند. این مورد به تکنسین ها کمک می کند که هرگونه ایراد و آسیب دیدگی مادربرد را تشخیص داده و با ترمیم به موقع، از ایجاد خرابی ها و آسیب دیدگی های شدیدتر در کامپیوتر و لپ تاپ جلوگیری کنند. اگر متوجه شدید که سیستم شما ایرادی مربوط به مادربرد دارد، کافی است درخواست تعمیر مادربرد را در سامانه زودکمک ثبت کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند. تعمیرات مادربرد در زودکمک با گارانتی معتبر همراه است تا مطمئن باشید که خدمات ارائه شده و قطعات مورد استفاده، از اصالت برخوردار هستند.
ثبت درخواست آنلاین تعمیر مادربرد
برای تعمیر مادربرد به شکل تخصصی، زودکمک کنار شماست. با کلیک بر لینک و یا از طریق اپلیکیشن زودکمک، می توانید درخواست تعمیر مادربرد را به صورت آنلاین ثبت کرده و منتظر تماس همکاران ما باشید.
سرویس پذیرش و تحویل در محل دستگاه در شهرستان های تهران و کرج (رایگان) هم به شما این امکان را می دهد که بدون خروج از منزل، مادربرد خود را توسط مجرب ترین تکنسین های تعمیرات کامپیور، تعمیر کرده و مجددا از آن استفاده کنید.
تعمیر مادربرد در محل
تعمیرات مادربرد نیاز به استفاده از ابزار و دستگاه های مخصوص دارد. به همین دلیل این کار حتما باید در مرکز تعمیرات و زیر نظر تعمیرکاران ماهر انجام شود. اما اگر نمی توانید یا نمی خواهید به صورت حضوری به تعمیرگاه زودکمک مراجعه کنید، می توانید از خدمات پذیرش و تحویل مادربرد در محل استفاده نمایید.
سفیران زودکمک به آدرسی که شما ارائه می دهید می آیند و مادربرد را از شما تحویل می گیرند. آنها مادربرد را به مرکز تعمیرات برده و پس از عیب یابی و ترمیم، آن را به شما تحویل می دهند.
هزینه تعمیر مادربرد
هزینه تعمیر مادربرد، بستگی به شدت و نوع خرابی این قطعه و اجزای آن دارد. البته مدل مادربرد هم در تعیین و برآورد قیمت این قطعه موثر است. معمولا تعمیرات مادربردهای پیشرفته تر و مدل هایی که به قابلیت هایی همچون نوردهی و ... مجهز هستند، بیشتر است.
اگر اسلات ها و دیگر بخش های برد قابل ترمیم باشند، قیمت تعمیرات مادربرد چندان بالا نیست. اما در صورت نیاز به تعویض چیپ ها، اسلات ها، سوکت ها و ...، باید مبلغ قابل توجهی را بابت تعمیر مادربرد سیستم خود پرداخت کنید.
بیشتر بخوانیم : نفوذ آب به مادربرد کامپیوتر
علائم خرابی مادربرد لپ تاپ
به منظور تعمیر مادربرد لپ تاپ ابتدا باید علائم خرابی مادربرد لپ تاپ و کامپیوتر را بدانیم :
-
بوت شدن بسیار کند سیستم
-
ناپایداری لوازم جانبی متصل به لپ تاپ
-
مشاهده علائم غیر عادی روی مانیتور مانند چشمک زدن ، خطوط روی صفحه و هنگ های ناگهانی
-
عدم توانایی لپ تاپ در شناسایی و راه اندازی لوازم جانبی در هنگام اتصال، مثل حافظه فلش
-
افزایش ناگهانی تعداد دفعات وقوع صفحه آبی مرگ
-
داغ شدن دستگاه و استشمام بوی سوختگی یا پلاستیک ذوب شده از دستگاه
-
روشن نشدن دستگاه و یا خاموش شدن ناگهانی
-
قطع صدا یا تصویر لپ تاپ
-
خاموش شدن لپ تاپ هنگام اتصال کابل شارژر
روشن نشدن کامپیوتر
روشن نشدن کامپیوتر و لپ تاپ دلایل مختلفی دارد، اما گاهی ناشی از خرابی مادربرد است. در این شرایط، وقتی کلید روشن/ خاموش (Power) دستگاه را فشار می دهید و یا زمانی که فیش منبع تغذیه را به دستگاه متصل می کنید، هیچ نوری از هیچ یک از دیودهای نورانی (LEDها) مشاهده نمی شود. بهتر است برای عیب یابی و تعمیر مادربرد در چنین شرایطی از تکنسین های مجرب تعمیر کامپیوتر کمک بگیرید.
خاموش شدن کامل رایانه
در برخی موارد، خرابی مادربرد موجب خاموش شدن ناگهانی سیستم می شود. البته این مشکل دلایل دیگری هم دارد. اما در صورتی که دلایلی همچون خرابی کابل ها و مشکلات نرم افزاری شناسایی نشدند، قطعا ایراد از مادربرد است. کارشناس تعمیر مادربرد، اول اجزا و عوامل دیگر را به خوبی بررسی می کند و در صورت اطمینان از سالم بودن آنها، سراغ مادربرد می رود.
کاهش سرعت لپ تاپ
یکی دیگر از علائم مهم خرابی مادربرد در انواع کامپیوتر و لپ تاپ، کاهش سرعت سیستم است. البته خرابی مادربرد، آخرین گزینه ای است که در این شرایط بررسی می شود؛ چراکه افت سرعت رایانه معمولا به عوامل نرم افزاری مربوط است. با این حال نباید این نشانه را بی اهمیت دانست و بهتر است تعمیر مادربرد را به عنوان یکی از راهکارهای رفع مشکل، مد نظر قرار داد.
به هم ریختن تصویر لپ تاپ
به هم ریختن تصویر را نیز می توان به عنوان یکی از علائم خرابی مادربرد در نظر گرفت. با این شرط که از سالم بودن کارت گرافیک و نمایشگر اطمینان داشته باشید. تعمیرکاران پس از عیب یابی سیستم در این شرایط، در صورت نیاز اقدام به تعمیر مادربرد و یا تعویض این قطعه می کنند.
دلایل خرابی مادربرد کامپیوتر چیست؟
قطعا خرابی هر قطعه سخت افزاری در کامپیوتر از جمله مادربرد به خاطر یک سری دلایل به خصوص ایجاد می شود که به دنبال آن کاربر باید برای تعمیر مادربرد کامپیوتر خود اقدام کند. مهم ترین دلیل خرابی مادربرد کامپیوتر وارد شدن ضربه و آسیب به این قطعه است.
اگر در اثر زمین خوردن سیستم و وارد آمدن ضربه به آن، مادربرد تکان بخورد و آسیب ببیند، احتمال خرابی آن بسیار زیاد است. نوسانات برقی دلیل مهم دیگری است که می تواند به مادربرد، خصوصا به مدار ها، خازن ها، مقاومت ها و ترانزیستور های روی آن آسیب برساند.
در ادامه ورود آب و رطوبت به درون دستگاه، استهلاک و فرسودگی قطعات مرتبط با مادربرد و مواردی مشابه می تواند به دلایل خرابی مادربرد سیستم در نظر گرفته شود. تعمیرات مادربرد کامپیوتر بر اساس نشانه های خرابی این قطعه انجام می شود که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.
تعمیرات تخصصی مادربرد لپ تاپ در زود کمک
پروسه تعمیر مادربرد لپ تاپ می تواند ساده و یا بسیار پیچیده باشد ، در این بین مهم ترین مسئله واگذار کردن این موضع به تعمیرگاه تخصصی با کادر مجرب و با دستگاهها و تجهیزات مدرن است مدرن است ، در صورت وجود مشکل در مادربرد لپ تاپتان جهت دریافت مشاوره و دریافت خدمات توسط یک تیم مجرب و متخصص ، با کارشناسان تعمیر لپ تاپ در زود کمک تماس حاصل فرمایید.
انواع تعمیرات مادربرد کامپیوتر
تعمیر و رفع مشکلات سوکت پردازنده ، تعمیر و تعویض SMD ها ، تعمیر و تعویض پین های سوکت پردازنده ، تعویض و ترمیم اسلات های رم ، تعویض خازن ها و مقاومت ها و کنترلرها ، ترمیم قلع مردگی چیپست ها به وسیله پروسه ریبال ، رفع مشکل انواع بایوس و ری پروگرم کردن آن تعمیر و تعویض شیار های توسعه PCI ، PCI_EXPRESS و پورت های SATA ، تعمیر و تعویض چیپست گرافیک.
تعمیر مادربرد کامپیوتر شامل چه مواردی می شود؟
زمانی که بر اساس نشانه های خرابی مادربرد و عیب یابی تخصصی کارشناسان دستگاه مشخص شد که دقیقا آسیب وارد شده به مادربرد است و در چه حدی این آسیب جدی است، رویکرد ها و روش های مختلفی برای تعمیرات مادربرد کامپیوتر در دستور کار قرار می گیرد که هر یک بر اساس نوع خرابی این قطعه می تواند کارامد باشد. مهم ترین گزینه های تعمیرات مادربردلپ تاپ و کامپیوتر شامل موارد زیر می شود:
-
عیب یابی و ترمیم انواع مادربرد
-
تعویض خازن های معیوب و آسیب دیده
-
تعویض چیپ های شکسته
-
لحیم کاری و تعویض اسلات ها
-
تعمیر و تعویض باتری بایوس
-
ترمیم و تعویض کارت صدا
-
تعمیر کارت شبکه
-
تعمیر و تعویض پل های شمالی و جنوبی
-
رفع انواع مشکلات و ایرادات عملکردی
1- تعمیر و تعویض چیپ های روی مادربرد
از مهم ترین قطعات سوار شده روی مادربرد می توان به چیپ اشاره کرد. در مادربرد های جدید تنها یک چیپ اصلی به عنوان چیپ واحد روی مادربرد نصب شده و تمامی ارتباط ها را مدیریت می کند. اما در خصوص مادربرد هایی که کمی قدیمی تراند، به جای یک چیپ واحد دو پل جنوبی و شمالی روی مادربرد نصب شده که هر یک کنترل های جداگانه ای را بر عهده دارد.
معمولا خرابی های ناشی از چیپ روی مادربرد با عدم نمایش تصویر یا خاموشی سیستم نمایان می شود. حال در صورت بررسی مادربرد توسط تعمیرکاران مجرب و ماهر اگر امکان تعمیر و ترمیم چیپ وجود داشته باشد، با پروسه ای به نام ریبال کردن این کار را انجام می دهند.
در این رویکرد با استفاده از دستگاه لحیم اتصال چیپ و مادربرد محکم شده و قطعی اتصال برطرف می شود. در حالت دیگر اگر چیپ سوخته باشد، تنها راه حل تعویض آن با یک چیپ جدید و سالم است.
2- تعویض قطعات کاربردی SMD روی مادربرد لپ تاپ و کامپیوتر
یکی دیگر از موارد رایج در تعمیر مادربرد لپ تاپ، تعویض قطعات SMD است. این قطعات در واقع شامل خازن ها، مقاومت ها، دیود ها، ترانزیستور ها، سلف ها و فت ها می شوند. در صورتی که هر یک از این قطعات بسوزند یا دچار مشکل شوند، قطعا تاثیر خرابی شان در عملکرد مادربرد نمایان می شود.
در نتیجه برای تعمیرات مادربرد ممکن است به تعویض هر یک از این قطعات نیاز باشد. در بیشتر موارد اگر تعمیرکار ابزار های لازم جهت عیب یابی دقیق مادربرد را داشته باشد و از مهارت و تجربه کافی نیز برخوردار باشد، به راحتی می تواند با تشخیص مشکل این قطعات و تعویض آن ها، ایراد های مادربرد را برطرف کند.
3- تعمیر مدار های مرتبط با مادربرد لپ تاپ و کامپیوتر
در بخش دیگر تعمیرات مادربرد کامپیوتر شاید نیاز به ترمیم و رفع مشکل مدار هایی باشد که به نوعی با مادربرد در ارتباط اند. در بسیاری از موارد اگر مادربرد توسط افراد مجرب باز و بسته نشود یا این که به دلیل بی دقتی تکنسین مربوطه پیچ ها به درستی باز و بسته نشوند، ممکن است به مدار های آن آسیب وارد شده و قطع شوند.
البته استهلاک و فرسودگی این مدار ها هم می تواند عامل قطع شدن و مختل شدن شان در مادربرد باشد. در نهایت این اختلال در مدار های مادربرد موجب بروز مشکل در عملکرد آن شده و برای تعمیر مادربردمورد نظر باید این مدار ها ترمیم شده و قطع شدگی آن ها برطرف شود.
در این جا می توان به این مهم اشاره کرد که تا چه میزان مراجعه به یک مرکز تعمیرات تخصصی برای رفع مشکلات مختلف سیستم های کامپیوتری، خصوصا در مواردی که نیاز به باز کردن بخش های اصلی سیستم است اهمیت دارد. زود کمک می تواند با داشتن یک تیم تعمیراتی متخصص و ماهر در زمینه تعمیر رایانه و تجهیزات جانبی و تعویض قطعات مختلف سیستم های کامپیوتری بهترین گزینه پیشنهادی باشد.
4- تعمیر و تعویض سوکت ها، اسلات ها و پورت های روی مادربرد
بخش مهم دیگر تعمیرات مادربرد کامپیوتر شامل تعمیر و تعویض قطعاتی همچون سوکت ها، اسلات ها و پورت هایی است که روی مادربرد نصب شده اند. مهم ترین اسلات های روی مادربرد شامل اسلات کارت گرافیک می شود. پورت های مهم روی مادربرد هم شامل پورت LAN، USB و COM می شود.
سوکت CPU هم مهم ترین و حساس ترین سوکت متصل به مادربرد است. در صورت خرابی هر یک از قطعات، خرابی آن ها در عملکرد مادربرد اختلال ایجاد خواهد کرد. بنابراین برای تعمیر مادربرد لپ تاپ باید این قطعات تعمیر و در صورت نیاز تعویض شوند. اکثر این قطعات خصوصا سوکت CPU از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است.
علت بوق ممتد لپ تاپ و کامپیوتر چیست؟
پاسخ به سوالات رایج درباره تعمیر مادربرد لپ تاپ و کامپیوتر
بدون شک سوالاتی در مورد مشکلات ایجاد شده در مادربرد سیستم خود و نحوه برطرف کردن آنها دارید. شما می توانید برای دریافت پاسخ این پرسش ها به صورت آنلاین و البته تخصصی، با کارشناسان زودکمک در ارتباط باشید. در ادامه به تعدادی از پرتکرارترین پرسش هایی که از سوی کاربران پرسیده می شوند.
در پروفایل کاربری شما گزینه سوالات شما قرار داده شده است. از طریق این گزینه سوال خود را مطرح کنید تا کارشناس مربوطه به آن پاسخ دهد. اگر مشکل مادربرد با راهنمایی های ارائه شده برطرف نشد، تیم مجرب تعمیر مادربرد در کارگاه های تخصصی زودکمک، تخصصی ترین سرویس های مورد نیاز را به شما ارائه می دهند.
1-موانع تعمیر مادربرد لپ تاپ چیست؟
_ پیدا کردن مشکلات مادربرد، مشکل و زمان بر است ، در میان انبوه قطعات و قسمت های مختلف به کار رفته روی یک مادربرد و اطمینان از اینکه منشاء مشکل از خود مادربرد است و از قطعات متصل به آن نیست کار دشوار و زمان بری است.
_ در هنگام تعمیر مادربرد لپ تاپ باید حواسمان به ظریف و آسیب پذیر بودن آن نیز باشد ، به خاطر فشردگی اجزای به کار رفته روی مادربرد و اتصالات بسیار ظریف آن اجزا با برد کوچک ترین خطا می تواند اجزای زیادی از اجزا را دچار خرابی و شکستگی کند.
_ اگر چند نسل از زمان عرضه لپ تاپ شما گذشته باشد احتمال پیدا کردن قطعات به کار رفته روی مادربرد آن و یا حتی خود مادربرد ممکن نباشد ، در این شرایط علاوه بر عدم امکان تعمیر مین برد لپ تاپ قادر به تعویض مادربرد لپ تاپ نیز نخواهیم بود.
2- هزینه تعویض مادربرد لپ تاپ و کامپیوتر چقدر است؟
هزینه تعویض مادربرد لپ تاپ با توجه به مدل لپ تاپ و مادربرد متفاوت است. همچنین نمی توان با اطمینان هزینه تعمیر مادربرد لپ تاپ را تخمین زد زیرا به شدت و نوع آسیب دیدگی مادربرد نیز بستگی دارد.
برای دریافت جواب این سوال باید مادربرد شما توسط متخصصان نمایندگی تعمیرات کامپیوتر و لپ تاپ در تمامی برندها زودکمک بررسی شود در صورتی که مادربرد، سوخته و یا شکسته باشد، باید این قطعه تعویض شود. توجه داشته باشید که قیمت این قطعه به هزینه نهایی تعمیر مادربرد لپ تاپ اضافه می شود.