یکی از کاربردی ترین فناوری های به کار رفته در لپ تاپ ها، وجود پورت HDMI است. این ورودی برای انتقال تصویر و صدا کارایی دارد. با استفاده از یک کابل HDMI می توان از طریق این ورودی بین لپ تاپ و تلویزیونی که از HDMI پشتیبانی می کند، ارتباط برقرار کرد و به این ترتیب فیلم، تصویر و هر محتوایی را در نمایشگر بزرگ تر تلویزیون مشاهده کرد. ورودی HDMI در لپ تاپ به نسبت سایر ورودی ها نظیر درگاه های آنالوگ کیفیت صدا و تصویر بسیار بالاتری دارد. این پورت بدون این که تصاویر و ویدئو ها را فشرده کند، آن ها را به تلویزیون منتقل کرده و نمایش می دهد. اما با این حال گاهی این ورودی در لپ تاپ های مختلف دچار مشکل می شود و به تعمیر و تعویض پورت HDMI لپ تاپ مورد نظر نیاز است. مهم تر این که علاوه بر تلویزیون، این ورودی راهی برای اتصال سایر دستگاه ها از جمله کنسول های بازی یا دوربین های دیجیتالی به لپ تاپ هم هست و از این رو کارایی بسیار زیادی دارد. با ما همراه باشید تا در خصوص مشکلات این پورت و نحوه تعمیر و تعویض پورت HDMI لپ تاپ بیشتر اطلاعات کسب کنیم.

تعمیر پورت HDMI لپ تاپ

مراحل تعمیر درگاه HDMI در لپ تاپ

برای تعمیر پورت HDMI لپ تاپ، در مرحله اول لازم است اتصالات و تنظیمات مرتبط به این ورودی را بررسی نمایید. به همین منظور می توانید درایور گرافیک و صفحه نمایش را مورد بررسی قرار داده و از نصب و عملکرد صحیح آن ها اطمینان حاصل نمایید.

چنانچه تنظیمات دستگاه مشکل نداشته باشد، می بایست درگاه HDMI را از لحاظ ظاهری مورد بررسی قرار دهید. در صورتی که این ورودی دچار هر گونه شکستگی یا شل شدگی شده باشد، باید برای تعمیرات سخت افزاری درگاه HDMI از طریق مراکز تعمیرات لپ تاپ اقدام نمایید.

برای کسب اطمینان از خرابی پورت HDMI، می توانید از یک کابل دیگر برای اتصال استفاده نمایید. در صورتی که مشکل رفع شد، ایراد در کابل بوده و باید آن را تعویض نمایید. اما چنانچه مشکل همچنان پابرجا بود، باید اقدام به تعمیر ورودی HDMI کنید.

راه کار های رفع مشکلات مختلف پورت HDMI لپ تاپ

برای تعمیر و تعویض ورودی HDMI در لپ تاپ باید مشکلات مختلف این ورودی در نظر گرفته شود و بر اساس این ایراد ها، تعمیرات یا تعویض پورت HDMI لپ تاپ انجام می شود. بنابراین ابتدا باید مشخص شود که کابل و ورودی HDMI دستگاه گیرنده سالم است و مشکلی ندارد تا در ادامه برای رفع مشکل پورت لپ تاپ اقدامات لازم انجام شود.

عدم نمایش تصویر و صدا در دستگاه گیرنده، بروز مشکل در کابل و ... از جمله مشکلاتی است که در این ورودی ها دیده می شود. ممکن است کابل معیوب باشد، گاهی هم پورت و تنظیمات دستگاه گیرنده دچار مشکل شده است.

در نتیجه باید کابل را عوض کرد یا تنظیمات لازم در تلویزیون را انجام داد. در مواردی نیز برای رفع مشکلات پورت اچ دی ام آی لپ تاپ، باید تعمیرات نرم افزاری لازم را در سیستم انجام داد. در نهایت انجام تعمیرات سخت افزاری و تعویض پورت HDMI لپ تاپ برای رفع مشکل این ورودی انجام می شود.

تعمیر پورت اچ دی ام آی لپ تاپ

برای تعمیر این ورودی، ابتدا باید اتصالات و تنظیمات مربوط به آن بررسی شود. برای این منظور می توان درایور گرافیک و صفحه نمایش را بررسی و از نصب و عملکرد درست آن ها مطمئن شد. در صورتی که تنظیمات مشکلی نداشته باشد، باید پورت HDMI لپ تاپ را از لحاظ سلامت ظاهری بررسی کنید.

اگر در این بخش هر گونه شکستگی یا شل بودن کابل مشاهده شود، احتمالا به تعمیرات سخت افزاری ورودی HDMI در لپ تاپ نیاز است. برای اطمینان از خرابی پورت می توان از یک کابل دیگر نیز استفاده کرد. اگر باز هم مشکل پا بر جا بود، می توان برای تعمیرات سخت افزاری پورت HDMI مورد نظر اقدام کرد.

مشاوره آنلاین تعمیر قطعات لپ تاپ

دوست من خوندن تعمیر و تعویض باتری لپ تاپ رو از دست نده.

تعویض پورت HDMI لپ تاپ

اگر بعد از بررسی و عیب یابی های تخصصی مشخص شد که پورت اچ دی ام آی دستگاه مورد نظر خراب است و نمی توان آن را تعمیر کرد. برای برطرف کردن مشکل این ورودی را با یک نمونه اصلی و سازگار با مدل لپ تاپ مورد نظر تعویض کرد.

معمولا آسیب های فیزیکی نظیر شکستگی های HDMI تنها با تعویض این قطعه برطرف می شود. اما موضوع مهم در تعویض ورودی HDMI در لپ تاپ علاوه بر خرید یک قطعه اصلی، مراجعه به یک مرکز تعمیرات تخصصی لپ تاپ است. از آن جایی که برای تعویض پورت HDMI لپ تاپ باید دستگاه باز شود و قطعات حساس آن در دسترس قرار می گیرند.

از این رو باید تعویض آن به دقت و با مهارت کامل انجام شود. مرکز تعمیرات تخصصی لپ تاپ در زودکمک یک سامانه جامع آنلاین است که می توانید در آن با توجه به مدل لپ تاپ و مشکل آن درخواست تعمیر  لپ تاپ را ثبت کرده و از با کیفیت ترین خدمات و کارشناسان مجرب این مرکز در محل بهره مند شوید.

نظر خود را بنویسید

نظرات کاربران

زودکمک
1401/09/12-16:17

سلام دوست عزیز. مشکل تصویر نداشتن تلویزیون در حالی که صدا دارد، میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که مهم ترین آن ها عبارت اند از :

1) خرابی مین برد یا برد اصلی :

این قطعه یکی از قطعات بسیار مهم‌ در تلویزیون است که وظیفه پردازنده اطلاعات را برعهده دارد. اگر تلویزیون روشن می‌شود اما تصویری روی صفحه نمایش داده نمی‌شود، مشکل می‌تواند از خرابی برد اصلی باشد.

2) خراب شدن و یا سوختن بک لایت تلویزیون : 

بین عوامل و خرابی های رایج قطعات داخلی تلویزیون، باید مهم ترین و اصلی ترین دلیلی که تلویزیون صدا دارد اما تصویر ندارد را خرابی و یا سوختن بک لایت تلویزیون اعلام کرد.

3) آبخوردگی صفحه تلویزیون :

نفوذ آب به قسمت پایین صفحه تلویزیون باعث اتصالی و خراب شدن پنل تلویزیون می‌شود.

4) خرابی برد پاور تلویزیون :

خرابی برد پاور تلویزیون نیز می‌تواند دلیل بروز مشکل باشد. 

5) خراب شدن برد تیکان تلویزیون :

وظیفه‌ی برد تیکان در تلویزیون پردازش تصویر است. به‌همین دلیل، اگر این برد دچار خرابی شود طبیعتاً تصویر تلویزیون قطع خواهد شد.

مجید بختیار
1401/08/26-23:12

درود بر شما

در حال تماشای فیلم از طریق کابل اچ دی ام آی لپ تاپ و تلویزیون تصویر قطع شد و فقط صدا از تلویزیون پخش میشود لطفاً راهنمایی بفرمایید جهت رفع مشکل چه اقدامی باید انجام بشود.

سپاسگزارم