تعمیر پلی استیشن با گارانتی

تعمیر پلی استیشن، وقتی این دستگاه وسط بازی دچار اشکال می شود و همه چیز را مختل می کند، برای گیمرها، حکم مرگ و زندگی را دارد. اما مهم ترین عاملی که می تواند باعث بروز مشکلات و تعمیرات پلی استیشن، این دستگاه محبوب و پرمصرف شود، ناآگاهی و بی توجهی کاربران، نسبت به ایرادهای آن است. خرابی ها و مشکلات ابتدایی پلی استیشن، بیشتر مربوط به گرد و غبار، گرما، سرویس نشدن به موقع و نوسانات برق است. اما اگر کاربران به همین موارد ساده توجه نکنند، ممکن است دستگاه آنها دچار مشکلات جدی تر شود و در نهایت به تعمیر پلی استیشن بینجامد.

تعمیر پلی استیشن

ثبت سفارش آنلاین تعمیر پلی استیشن

برای تعمیرپلی استیشن به شکل تخصصی، زودکمک کنار شماست. با کلیک بر لینک و یا از طریق اپلیکیشن زودکمک، می توانید درخواست تعمیر پلی استیشن را به صورت آنلاین ثبت کرده و منتظر تماس همکاران ما باشید.

سرویس پذیرش و تحویل در محل دستگاه در شهرستان های تهران و کرج (رایگان) هم به شما این امکان را می دهد که بدون خروج از منزل، پلی استیشن خود را توسط مجرب ترین تکنسین های تعمیرات کنسول های بازی، تعمیر کرده و مجددا از آن استفاده کنید.

ثبت درخواست آنلاین تعمیر پلی استیشن

نحوه تعمیر پلی استیشن

پلی استیشن ها نیز مانند هر دستگاه دیگری، دچار مشکلات برقی، ضربه خوردن دستگاه، عوامل نرم افزاری و موارد دیگر می شوند. اما چیزی که بیشتر از همه باعث آسیب به پلی استیشن می شود، استفاده زیاد و بی رویه گیمرها از این دستگاه است.

روشن شدن چراغ چشمک زن آبی، روشن شدن چراغ چشمک زن قرمز، خرابی درگاه HDMI، قطعات مین برد پلی استیشن، مشکلات اتصال به شبکه، مشکل بریکینگ پلی استیشن، اشکال در خواندن دیسک و اجرای بعضی از بازی ها، اشکال در دسته بازی پلی استیشن، خرابی فن پلی استیشن و مشکلات سخت افزاری درایو نوری پلی استیشن، از جمله مشکلاتی هستند که منجر به تعمیر پلی استیشن می شوند. ما هم در این مقاله این موارد را بررسی کرده ایم.

تعمیر پلی استیشن

تعمیر پلی استیشن، وقتی این دستگاه وسط بازی دچار اشکال می شود و همه چیز را مختل می کند، برای گیمرها، حکم مرگ و زندگی را دارد.


تعمیر پلی استیشن 4

تعمیر پلی استیشن 4  در صورت بروز برخی مشکلات ضروری است. تعدادی اشکال رایج وجود دارد که معمولاً از طرف کاربران پلی استیشن 4 گزارش می شود. این اشکالات عبارتند از:

  • ایراد در پورت های HDMI، یکی از ایراداتی جدی است که در بسیاری از این دستگاه ها به ویژه سری اولیه دیده می شود. معمولاً برای حل مشکل نیاز به تعویض پورت است.

  • چشمک زدن چراغ آبی، هم یکی از مشکلاتی است که حتی در دستگاه های نو هم دیده می شود. روشن شدن چراغ آبی و چشمک زدن آن، به معنی ایراد در چیپ واحد پردازنده دستگاه است.

  • اشکال در درایور دیسک های پلی استیشن 4، یکی دیگر از گزارش های پرتکرار است. در بیشتر مواقع غلتک ها از جای خود خارج می شوند و گاهی هم لنزهای لیزری آن دچار ایراد می شوند.

  • اگر هم با داغ کردن دستگاه خود مواجه شده اید، باید بگوییم که یا فن های دستگاه معیوب یا کثیف شده اند.

تعمیر هر یک از این مشکلات ps4، نیاز به بررسی دقیق تر و عیب یابی دارد. در واقع تمام آن ها ایرادات سخت افزاری هستند که باید توسط تکنسین های ماهر بررسی و رفع شوند. به این جهت توصیه می شود برای دریافت خدمات تخصصی به نمایندگی تعمیر پلی استیشن مراجعه کنید.

تعمیر پلی استیشن 5

در مورد پلی استیشن 5 نیز اشکالاتی گزارش شده است که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم. در صورت بروز هر یک از مشکلات با کارشناسان تعمیر پلی استیشن 5 تماس بگیرید.

  • مشکلات اتصال به شبکه از پرتکرارترین مواردی است که کاربران سری 5 پلی استیشن با آن مواجه شده اند. این مشکل اغلب در اتصال به وای فای و استفاده از امکانات شبکه مثل دانلودها دیده می شود. راهکارهایی برای حل آن وجود دارد، که بهتر است از طرف متخصص به شما اعلام شود.

  • ارور «CE-100005-6 error» هنگام نصب بازی های جدید، از دیگر اشکالات PS5 است. خوشبختانه این مشکل نرم افزاری است و حل آن هزینه چندانی در بر دارد.

  • داغ کردن ps5 و عدم اجرای بازی ها، از مشکلاتی است که برای این سری از پلی استیشن هم مانند سری 4 رخ می دهد. داغ کردن مکرر اگر به آن توجه نشود، باعث آسیب به اجزای دیگر هم می شود، بنابراین باید در اسرع وقت برای رفع آن اقدام کنید.

خدمات تعمیرات پلی استیشن، زودکمک

رفع مشکل روشن شدن چراغ چشمک زن آبی پلی استیشن

چراغ چشمک زن آبی یا خط آبی مرگ، مهم ترین نشانه بروز مشکل در کنسول پلی استیشن است. چون این چراغ وجود یک مشکل فنی و مهم در کنسول را نشان می دهد که باعث بروز اختلال در کارکرد درست دستگاه و حتی کار نکردن آن است.

وقتی کنسول پلی استیشن را روشن می کنید نوار ال ای دی آن شروع به چشمک زدن به رنگ آبی می کند و پس از بوت شدن یا بالا آمدن دستگاه بر روی رنگ سفید ثابت می ماند. اما وقتی دستگاه ایراد فنی داشته باشد و نتواند به درستی بوت شود، چشمک آبی رنگ نوار ال ای دی ادامه پیدا می کند تا زمانی که دستگاه خاموش شود.

در این وضعیت، دستگاه پلی استیشن نمی تواند به تلویزیون سیگنال ارسال کند. ممکن است این مشکل ناشی از اختلال در فریم ور، آسیب دیدن پورت HDMI، هارد و پاور باشد که در هر صورت منجر به تعمیر پلی استیشن می شوند.

حل مشکل روشن شدن چراغ چشمک زن قرمز ps

اهمیت هشدار چراغ چشمک زن قرمز که به خط قرمز مرگ نیز معروف است، به اندازه چراغ آبی نیست، اما به هر حال باید به همان اندازه به آن توجه کنید. در این شرایط، پس از روشن کردن پلی استیشن، چراغ قرمز نوار ال ای دی آن شروع به چشمک زدن می کند و در نهایت با شنیده شدن سه صدای بوق مانند، دستگاه خاموش می شود.

منشا چشمک زدن این چراغ، یکی از خطاهای NAND کنسول است که ممکن است ناشی از خراب شدن فن باشد و منجر به تعمیر پلی استیشن شود. البته خبر خوب این است که این چراغ چشمک قرمز، نشان دهنده از کار افتادن پلی استیشن نیست و با بعضی از روش ها، می توان دوباره دستگاه را به حالت عادی برگرداند.

برای پیشگیری یا رفع این مشکل، باید برای دستگاه فضای کافی فراهم کنید تا تهویه هوا به درستی انجام شود. بنابراین بهترین مکان برای آن، محلی است که جریان هوا در اطراف دستگاه وجود داشته باشد. به این صورت، دستگاه پلی استیشن امکان تبادل دمایی را با محیط اطراف خود دارد. همچنین باید هر از چندگاهی به کنسول خود استراحت دهید تا خنک شود. در صورتی که با این کارها، چراغ چشمک قرمز همچنان ادامه داشت، باید برای تعمیر پلی استیشن خود اقدام کنید.

 تعمیر کنسول های بازی Xbox و Playstation نیز در زودکمک انجام می شود.

روشن شدن چراغ چشمک‌زن قرمز

تعمیر خرابی درگاه HDMI پلی استیشن

خراب شدن پورت HDMI یکی دیگر از مواردی است که منجر به تعمیر پلی استیشن می شود. چون این ایراد، باعث دریافت نکردن خروجی صوتی و تصویری کنسول بازی در تلویزیون می شود. خرابی درگاه HDMI ، بیشتر ناشی از اتصال نادرست کابل و پورت به یکدیگر است که به دلیل درست عمل نکردن قطعه فلزی خم شده در داخل درگاه داخلی کنسول است.

البته خراب شدن پورت HDMI تنها دلیل تصویر ندادن پلی استیشن نیست. نوسانات برق، اشکال در پل جنوبی دستگاه، استفاده از کابل HDMI معیوب و نامرغوب و عوامل دیگر نیز ممکن است منجر به آسیب دیدن آی سی تصویر کنسول پلی استیشن و عدم دریافت خروجی شوند. گاهی اوقات پین های داخل سوکت HDMI شکسته یا خم می شوند که ممکن است منجر به تعمیر پلی استیشن شود.

تعمرات تخصصی قطعات مین برد پلی استیشن

مادر برد یا مین برد، اصلی ترین بخش در کنسول پلی استیشن است که تمام قطعات دیگر مانند CPU، رم، پاور، آی سی ها ، فن و قطعات دیگر، به آن وصل هستند و این قطعه ارتباط بین آنها را برقرار می کند. به همین دلیل، خرابی این قطعه، تأثیر زیادی بر قسمت های دیگر می گذارد و باید فورا عیب یابی و تعمیر شود.

آب خوردگی، آسیب فیزیکی، گذر زمان و استهلاک کنسول از عوامل اصلی خرابی برد پلی استیشن هستند. همچنین اگر با علائمی مانند روشن نشدن دستگاه، تصویر ندادن، هنگ کردن، کار نکردن پورت و درگاه ها، افزایش دما، صدا نداشتن و موارد دیگر مواجه شدید، باید به خرابی مین برد شک کنید و برای تعمیر پلی استیشن اقدام کنید.

قطعات مین برد پلی استیشن

برطرف کردن مشکلات اتصال به شبکه پی اس

مشکلات اتصال به اینترنت یکی از رایج ترین مشکلاتی هستند که کاربران پلی استیشن با آن مواجه می شوند. اغلب هنگام بروز این مشکل در پلی استیشن، شما با خطاهای شماره NW-31201-7 و WV-33899-2 مواجه می شوید. مشکلات مربوط به شبکه معمولاً خیلی سریع برطرف می شوند و نیاز به تعمیر پلی استیشن ندارند.

همچنین ممکن است دستگاه با خطای ce-33991-5 از دسترس خارج شود اما خوشبختانه این اتفاق زیاد طول نمی کشد و در این شرایط تنها باید صبر کنید تا شبکه دوباره در دسترس قرار بگیرد. در برخی مواقع ممکن است با وجود فعال بودن PSN، پلی استیشن شما نتواند به شبکه متصل شود.

به همین دلیل باید برای برطرف کردن این مشکل، تنظیمات dns را بررسی کنید. آپدیت فریم ویر مودم، جدا کردن و دوباره وصل کردن کابل شبکه و پاک کردن تنظیمات شبکه و وصل کردن دوباره آن، تنها روش های ممکن برای رفع این ایراد هستند.

رفع مشکل بریکینگ پلی استیشن

وقتی پلی استیشن شما روشن می شود اما چیزی در صفحه مشاهده نمی شود، دستگاه شما دچار حالت بریکینگ شده است. برای برطرف کردن این مشکل باید دستگاه را به حالت Safe Boot ببرید. برای این کار ابتدا باید کنسول را خاموش کنید و هارد را از دستگاه جدا کنید. سپس کنسول را بدون هارد روشن کنید. دوباره دستگاه را خاموش کنید و هارد را متصل کنید. حالا دوباره دستگاه را روشن کنید. در صورتی که با انجام این کار ها مشکل شما حل نشد، باید برای تعمیر پلی استیشن خود اقدام کنید.

رفع اشکال در خواندن دیسک و اجرای بعضی از بازی های پلی استیشن

اجرا نشدن دیسک های بازی اغلب با کد خطای CE-35486-6 نشان داده می شود که می تواند علامت آسیب دیدگی آنها باشد. یک ارور دیگر هم مشابه با این ارور وجود دارد که با کد CE-34878-0 نشان داده می شود و بیشتر در هنگام اجرای بازی های دانلودی ظاهر می شود. راهکارهایی مانند نصب آخرین آپدیت ها و بازگشت به تنظیمات کارخانه، از جمله روش های تعمیر پلی استیشن در این مواقع هستند.

برطرف کردن اشکال در دسته بازی پلی استیشن

یکی دیگر از رایج ترین موارد تعمیر پلی استیشن، خراب شدن دسته های بازی است. چون شما بدون دسته بازی، نمی توانید خیلی از بازی ها را انجام دهید. مشکلات دسته های پلی استیشن معمولاً به دلیل فشار هایی که کاربران به هنگام بازی بر آن وارد می کنند به وجود می آید.

این دسته ها بر خلاف ظاهر محکمی که دارند، ساختار فوق العاده ظریف و حساسی دارند. این دسته ها ممکن است دچار آسیب دیدگی های مختلفی مانند افتادن، ضربه خوردن، شکستن و از کار افتادن دکمه ها شوند.

تعمیر دسته بازی پلی استیشن، از رفع قطعی گرفته تا تعویض دکمه، اتصالات، تعمیرات بردهای داخلی آن، آب خوردگی و سولفاته شدن مدار و خرابی لاستیک های زیر دکمه ای را در بر می گیرد و اهمیت بالایی دارد.

بیشتر بخوانیم : آب خوردگی کنسول بازی

اشکال در دسته بازی پلی استیشن

تعمیر فن پلی استیشن

خراب شدن فن یکی دیگر از موارد تعمیر پلی استیشن است که قطعه ای مهم در افزایش عمر و کارکرد بهتر و روان کنسول محسوب می شود. این قطعه با عملکرد خود گرمای تولید شده توسط سی پی یو و برد را خارج می کند و باعث تهویه و خنک شدن دستگاه می شود. چون گرمای زیاد برای قطعات خطرناک و مضر است و عوارض جبران ناپذیری دارد.

گرد و غبار، خرابی چیپ، استهلاک، آسیب فیزیکی و موارد دیگر از عوامل اصلی خرابی فن هستند. اولین و مهم ترین نشانه خرابی فن، داغ کردن و نشنیدن صدای آن است. صدای بیش از حد دستگاه ممکن است ناشی از خرابی فن باشد و ممکن است سیستم تهویه را نیز کاملاً از کار بیندازد. بنابراین باید فورا بررسی و برای تعمیر پلی استیشن در این مورد، اقدام شود.

مشکلات سخت افزاری درایو نوری پلی استیشن

خراب شدن درایو نوری و تعمیر پلی استیشن در این مورد، بیشتر مربوط به قطعات موتور دی وی گردان، فلت لنز ، لنز و پولی لنز می شود. فلت باعث انتقال اطلاعات از درایو به برد می شود و هرگونه پارگی و ساییدگی بیش از حد بخش اتصال و فرسودگی، باعث می شود تا رشته های این کابل فلت به درستی عمل نکند.

در نتیجه لنز دستگاه پلی استیشن روشن نمی شود و عمل نمی کند. موتور دی وی دی گردان یک قطعه مکانیکی است و نچرخیدن و یا غیرعادی چرخیدن آن، بیشتر شدن ارتفاع آرمیچر از حد استاندارد یا صاف شدن جای پولی، از جمله عواملی هستند که که باعث می شوند دی وی دی بازی در دستگاه اجرا نشود. کند بودن اجرای بازی یا عدم اجرای آن، ممکن است ناشی از ضعف چشمی باشند که با تعویض لنز به کلی برطرف می شوند.

تعمیر چیپ پلی استیشن

چیپ پلی‌استیشن یکی از اجزای کلیدی کنسول است که نقش مهمی در پردازش داده‌ها و اجرای بازی‌ها دارد. هرگونه اختلال یا آسیب در این چیپ به مشکلات جدی در عملکرد کنسول منجر می شود و نیازمند تعمیرات دقیق و تخصصی است.

مرکز زودکمک با ارائه خدمات تعمیر چیپ پلی‌استیشن با استفاده از ابزارهای پیشرفته و قطعات اصلی، تضمین می‌کند که مشکلات به‌طور مؤثر و با بالاترین کیفیت برطرف شوند. این مرکز با تجربه و مهارت خود، به شما کمک می‌کند تا کنسول شما به بهترین وضعیت خود بازگردد و از آسیب‌های بیشتر جلوگیری شود.

نظر خود را بنویسید

نظرات کاربران