اسپلیت ها دارای فیلتر های متفاوتی هستند که دارای عملکرد منحصر به فردی در محیط های گوناگون می باشند. در واقع می توان گفت کولرگازی ها دارای انواع متفاوتی از فیلتر ها هستند. فیلتر های آنتی باکتریال، فیلتر های یونی و... از انواع این فیلترها هستند که در برندهای متفاوت کولرگازی مورد استفاده قرار می گیرند. تمیز کردن فیلتر کولرگازی می تواند از بروز بوی نامطبوع در هوا جلوگیری کرده و طول عمرمفید فیلتر را نیز افزایش دهد. تعویض و یا تمیز کردن به موقع فیلتر کولر گازی می تواند باعث بهبود عملکرد دستگاه و جلوگیری از آسیب دیدگی بخش های مختلف آن و در نتیجه عدم پرداخت هزینه های گزاف برای تعمیر اسپلیت  می شود.

آشنایی با انواع فیلتر کولر گازی

با توجه به نوع محیطی که در آن کولر گازی نصب می شود باید از فیلتر های متفاوت نیز استفاده کرد. همانطور که قبلا بیان شد کولرگازی ها دارای فیلتر هایی با کارایی های متفاوت می باشند که در زیر انواع آن را ذکر می کنیم:

تمیز کردن فیلتر کولرگازی

1-فیلتر ضد میکروب

این فیلتر جهت از بین بردن میکروب هوا و ذرات و موجودات ریز در هوا می شوند. اما باید متذکر شویم که این فیلتر پس از مدتی ممکن است بوی نامطبوعی ایجاد نماید که به جای آن می توان از فیلترهای جذب کننده گردو غبار استفاده کرد.

2- فیلتر سیلور یون

یکی از با دوام ترین و مقاوم ترین فیلتر های کولرگازی می باشد چرا که تا مدت زمان زیادی نیاز به تعویض ندارد. این فیلتر جذب کننده قارج ها و میکروب های موجود در هواست که باعث مطبوع و خوشایند بودن هوای محیط می گردد. به این نکته توجه داشته باشید که شستن به موقع این فیلتر از ایجاد بوی نامطبوع جلوگیری خواهدکرد.

بیشتر بخوانید: چگونه فیلتر کولرگازی را تعویض کنیم؟ ؛ یاد بگیر و خودت انجام بده 😍💪

3- فیلتر کربن اکتیو

یکی از فیلتر های پر استفاده در کولرگازی فیلتر کربن اکتیو می باشد.از این فیلتر بیشتر در محیط های آلوده به مواد شیمیایی شیمیایی و غیر طبیعی استفاده می شود. این فیلتر پس از مدتی حالت چربی به خود گرفته که بهتر است برای تمیز کردن آن از مواد شوینده مناسب افشانه ای استفاده نمایید. باید این مهم را به یاد داشته باشیم که تمیز کردن فیلتر کولر گازی در زمان مناسب و به موقع به عملکرد بهتر دستگاه کمک می کند.

4- فیلتر الکترواستاتیک

از این فیلتر برای از بین بردن ریزگردها استفاده می کنند که امروزه بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. از این فیلتر علاوه بر کولرگازی در وسایل دیگری نیز مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل تجمع ریزگردها و کثیف شدن زودهنگام  این فیلتر را هر دو هفته یکبار تمیز کرده و همچنین نسبت به تمیز کردن فیلتر کولرگازی در زمان مناسب اقدام نمایید.

فیلم آموزش تمیز کردن فیلتر کولر گازی

حجم ویدئو: 37.5 MB
مدت زمان ویدئو: 00:00:38
موضوع ویدئو: آموزش تمیز کردن فیلتر کولرگازی

 

نظر خود را بنویسید

نظرات کاربران