اسپیکرهای بلوتوثی از جمله دستگاه های پرکاربرد و پراستفاده امروزی هستند. این دستگاه ها، گاهی دچار اختلالاتی مانند قطع شدن اتصال، شناسایی نکردن دستگاه ها و مشکلات نرم افزاری می شوند. در این هنگام، می توان با ریست کردن اسپیکر بلوتوثی، بسیاری از این مشکلات را رفع کرد. اما نحوه ریست اسپیکر بلوتوثی چگونه است؟ در این مقاله می خواهیم به این پرسش پاسخ دهیم. با زودکمک همراه باشید.
آموزش ریست اسپیکر بلوتوثی
برای ریست کردن اسپیکر بلوتوثی خود، به ترتیب زیر عمل کنید:
-
معمولا در بیشتر اسپیکرها، برای ریست کردن دستگاه باید دکمه پاور را با دکمه بلوتوث یا دکمه کاهش یا افزایش صدا به طور همزمان برای 10 تا 15 ثانیه نگه داشت.
-
در برخی مدل های دیگر این اسپیکرها، دکمه ای تحت عنوان Reset در دستگاه تعبیه شده که با فشردن و نگه داشتن آن، اسپیکر شما ریست می شود.
-
پس از نگه داشتن دکمه های ترکیبی یا دکمه Reset، معمولا چراغ نشانگر دستگاه به حالت چشمک زن درآمده که نشان دهنده شروع فرآیند ریست اسپیکر می باشد.
-
منتظر بمانید تا فرآیند ریست کامل شده و اسپیکر به تنظیمات کارخانه بازنشانی شود.
-
و تمام! اکنون می توانید از اسپیکر بلوتوثی خود مانند قبل استفاده کنید.
نکته: توجه داشته باشید که اگر با روش های گفته شده، اسپیکر شما ریست نشد یا دستگاه فاقد دکمه ریست بود، به دفترچه راهنمای اسپیکر خود مراجعه کنید.
نحوه تنظیم صدای اسپیکر به بهترین حالت
علت خراب شدن اسپیکر بلوتوثی چیست؟
در مواقعی با ریست کردن اسپیکر بلوتوثی، مشکل به وجود آمده رفع نمی شود. علت خراب شدن دستگاه در این مواقع، مشکلات سخت افزاری می باشد که با ریست اسپیکر بلوتوثی برطرف نخواهد شد. برای رفع این گونه مشکلات، لازم است تا دستگاه عیب یابی و عامل به وجود آورنده مشکل شناسایی شده و برای تعمیر اسپیکر اقدام شود.
علت خراب شدن اسپیکر بلوتوثی، می تواند یکی از موارد زیر باشد:
-
ضربه خوردن دستگاه و وارد شدن آسیب فیزیکی به آن
-
خراب شدن درایورهای صدا
-
معیوب شدن مدارهای داخلی اسپیکر به دلیل نوسانات برق
-
آسیب دیدن پورت های ورودی و خروجی دستگاه
-
نفوذ آب و رطوبت به اسپیکر
-
خراب شدن باتری دستگاه
علت وصل نشدن اسپیکر بلوتوثی به گوشی چیست؟
چرا اسپیکر بلوتوثی به گوشی وصل نمی شود؟ در پاسخ به این سوال، باید گفت که دلایل بروز این مشکل به شرح زیر می باشند:
-
مشکل در اتصال بلوتوث: ممکن است اسپیکر یا گوشی به درستی وارد حالت جفتشدن (pairing) نشده باشند یا اتصال بلوتوث قطع شده باشد.
-
ناسازگار بودن نسخه های بلوتوث گوشی و اسپیکر: اگر اسپیکر و گوشی از نسخه های مختلف بلوتوث استفاده کنند، ممکن است اتصال برقرار نشود.
-
فاصله زیاد یا موانع فیزیکی: فاصله زیاد یا وجود موانع مانند دیوارها میتواند سیگنال بلوتوث را ضعیف کند و باعث قطع ارتباط شود.
-
پر بودن حافظه جفتشده (Pairing List): اگر حافظه اسپیکر پر باشد، نمیتواند به دستگاه جدید وصل شود و نیاز به ریست شدن دارد.
-
تداخل با دستگاه های دیگر: دستگاه های بلوتوثی دیگر در نزدیکی اسپیکر می توانند باعث تداخل سیگنال شده و اتصال را مختل کنند.
-
مشکل در تنظیمات بلوتوث گوشی: تنظیمات بلوتوث گوشی ممکن است نادرست باشد یا نیاز به ریست و فعال سازی مجدد داشته باشد.
-
خرابی اسپیکر یا گوشی: در صورتی که هیچکدام از راه حل ها جواب ندهد، ممکن است یکی از دستگاه ها خراب بوده و نیاز به تعمیر داشته باشد.