شرکت اچ پی سه مدل از لپ تاپ های ورک استیشن خود را در قالب لپ تاپ اچ پی Zbook Studio G8، Power G8 و Fury G8 روانه بازار کرده است. تمرکز ما در این مقاله بر روی لپ تاپ HP Zbook Studio G8 خواهد بود. ویژگی اصلی این سری جدید از لپ تاپ های اچ پی، قدرت پردازش و سخت افزار قدرتمند این لپ تاپ هاست که مخاطبین خاص خود را دارد. کاربران اصلی این لپ تاپ ها، خالقان آثار گرافیکی، توسعه دهندگان نرم افزار و صفحات وب و مهندس هایی هستند که نیاز به کار با نرم افزارهای فنی و تخصصی کار میکنند. اما سوال اصلی اینجاست که آیا امکان بازی با لپ تاپ اچ پی Zbook Studio G8 نیز وجود دارد؟ در ادامه این مقاله به معرفی و بررسی این لپ تاپ و قابلیت گیمینگ در آن می پردازیم.
مشخصات فنی لپ تاپ اچ پی Zbook Studio G8
لپ تاپ اچ پی Zbook Studio G8 به دو صورت از طرف شرکت اچ پی روانه بازار شده است. در یک حالت شما می توانید لپ تاپ Zbook G8 را با پیکربندی از پیش تعیین شده خریداری کنید و در این صورت شما به لپ تاپی با مشخصات زیر دسترسی دارید:
- پردازنده: Intel® Core™ i7-11800H با 8 هسته و 24 مگابایت کش L3/ حداکثر سرعت 4.6 گیگاهرتز
- پردازنده گرافیکی: Intel® UHD Graphics / NVIDIA®️ T1200 (4 GB GDDR6 dedicated)
- رم: 16 گیگابایت DDR4 / 3200 مگاهرتز
- حافظه: 512 گیگابایت حافظه SSD M2
- نمایشگر: FHD / رزولوشن 1920 در 1080 / ضد بازتاب / 400 نیست رونایی / پوشش کامل طیف رنگ sRGB
آیا امکان بازی با لپ تاپ اچ پی Zbook Studio G8 وجود دارد؟
در این مدل شما به کارت گرافیکی مستقل با قدرتی معادل کارت گرافیک Nvidia 1650 دسترسی دارید. این پردازنده گرافیکی مستقل از نوع Quadro است و از CUDA CORE بیشتری پشتیبانی می کند. اما در مدل دیگر این امکان برای کاربر فراهم شده است که پیکربندی مورد نظر خود را از میان انتخاب های موجود، شکل دهد. در این صورت شما به پردازنده های نسل 11 قوی تر و یا ضعیف تری مانند Core™ i9-11950H vPro™ دسترسی خواهید داشت. علاوه براین، امکان انتخاب پیکربندی با پردازنده گرافیکی NVIDIA GeForce RTX™ 3070 یا NVIDIA RTZ A5000 و انتخاب نمایشگر 4K OLED نیز برای خریداران فراهم شده است. در این مقاله، بررسی انجام شده بر روی لپ تاپی با پردازنده گرافیکی NVIDIA GeForce RTX™ 3070 انجام شده است.
بیشتر بخوانید: تعمیر لپ تاپ اچ پی ؛ در مجهزترین واحدهای تعمیرات لپ تاپ
طراحی ZBook Studio G8
در نگاه اول، شما با ظاهر لپ تاپی رده بالا مواجه هستید. بدنه لپ تاپ اچ پی Zbook Studio G8 از جنس آلومینیوم ساخته شده است که شاسی آن در اطراف با برش طرح الماس (Diamond Cut) شکل گرفته است و به واسطه تراش خاص فلز در لبه ها درخشان است. لمس بدنه آلیاژ آلومینیوم این لپ تاپ حس خوبی را به کاربر منتقل می کند. در قاب پشتی به جای نشان معروف HP با لوگوی سری Z مواجه می شوید که از جذابیت خاص خود بره مند است. ابعاد این لپ تاپ، این امکان را فراهم کرده است تا اچ پی از تنوع پورت بیشتری در لبه های کناری استفاده کند. با ادامه روند اچ پی در ارائه کیبوردهای با کیفیت در سال های اخیر، تایپ با کیبورد این لپ تاپ نیز لذت بخش است، ضمن اینکه نورپردازی RGB صفحه کیبورد می تواند در زمان کار در اتاق تاریک و یا شب زیبایی خاصی به آن اضافه کند.
بلندگوها بالای کیبورد قرار گرفته اند و به همین دلیل تاچ پد از ارتفاع کمتری نسبت به مدل هایی برخوردار است که اسپیکرها در آنها در زیر لپ تاپ و یا در لبه های کنار کیبورد قرار گرفته اند. البته تاچ به اندازه ای بزرگ هست که به راحتی از تمامی فرمان های لمسی ویندوز 10 و قابلیت Windows Precision در آن استفاده کنید. قضاوت در این رابطه بیشتر بر مبنای سلیقه های فردی کاربران شکل می گیرد. این لپ تاپ وزنی معادل 1.8 کیلوگرم دارد که برای مدل ورک استیشن معقول به نظر می رسد. حاشیه های باریک صفحه نمایش در بالا و دو طرف از دیگر ویژگی های طراحی این لپ تاپ است. نشان اچ پی برای اولین بار در حاشیه پایین لپ تاپ دیده می شود که از ارتفاع بیشتری نسبت به جهات دیگر برخوردار است. در کل نسبت به قیمت بسیار بالای این لپ تاپ، شما با ظاهری شیک اما ساده روبرو هستید.
شما می توانید مشکلات خود را در زمینه تعمیرات تخصصی لپ تاپ با شماره گیری 1662 با کارشناسان ما در نمایندگی لپ تاپ اچ پی میان بگذارید.
عملکرد ورک استیشن جدید اچ پی
هدف اچ پی در تولید لپ تاپ اچ پی Zbook Studio G8، تولید محصولی همه کاره بوده است. لپ تاپی که در آن علاوه بر انجام پروژه های حرفه ای کاری، به بازی و یا تماشای فیلم بپردازید. با توجه به پیکربندی فوق العاده این دستگاه و البته نمایشگر FHD یا 4K، انجام پروژه های سنگین کاری، بازی و یا تماشای فیلم در آن بی هیچ مشکلی امکان پذیر است. اما سوال اصلی اینجاست که آیا این لپ تاپ می تواند انتخاب اول یک گیمر حرفه ای باشد؟ برای بررسی این مطلب، مجله خبری The Verge تست های مختلفی بر روی این محصول انجام داده است. برای مثال Zbook Studio G8 در بازی Destiny 2، با 45 فریم بر ثانیه و کیفیت 4K و تنظیمات گرافیکی در بالاترین حد عملکرد قابل قبولی از خود ارائه داده است. با اعمال کمی تنظیمات این عدد به 60 فریم بر ثانیه نیز می رسد. اما در رابطه با Redemption 2 وضعیت متفاوت است و این عدد به 37 فریم بر ثانیه می رسد. در کل این لپ تاپ توان اجرای همه بازی ها را در نهایت کیفیت مانند آنچه که در لپ تاپ های مخصوص گیمینگ اتفاق می افتد ندارد، ضمن اینکه قسمت بالایی کیبورد در زمان اجرای بازی های سنگین با بالاترین کیفیت به شدت داغ می شود. نکته دیگر نرخ نوسازی 60 هرتزی این نمایشگر با کیفیت است که برای گیمرهایی که به دنبال نمایشگرهای 120 هرتزی هستند، ناراحت کننده خواهد بود.
اتصالات و دیگر ویژگی ها HP Zbook Studio G8
لپ تاپ اچ پی Zbook Studio G8 در رابطه با اتصالات به اندازه قیمتی که برای آن می پردازید، سخاوت مند نبوده است و علی رغم اینکه کاربر در آن به انواع پورت ها دسترسی دارد، تعداد پورت ها کافی به نظر نمی رسد. شما در این لپ تاپ به پورت های نسخه 4 تاندربولت، Mini Display ، HDMI 2.1، USB-A و کارت خوان سایز کامل در کنار جک 3.5 میلی متری صدا دسترسی دارید.
اما نکته اصلی اینجاست که تعداد پورت ها تاندربولت (2 عدد) و USB-A (تنها 1 پورت) برای لپ تاپ ورک استیشنی که برای انجام پروژه های مختلف انجام می شود، کافی نخواهد بود. وب کم مجهز به قابلیت Windows Hello و حسگر اثر انگشت برای ورود به حساب کاربری ویندوز از دیگر ویژگی های این لپ تاپ قدرتمند است. اگر به دنبال نهایت کیفیت در وب کم خود برای تماس های تصویری هستید، وب کم این لپ تاپ اگرچه بی کیفیت نیست، اما شما را راضی نخواهد کرد. اما در رابطه با اسپیکرها، مسئله متفاوت است و کیفیت صدای بالایی را در تماس ویدئویی و یا تماشای فیلم در اختیار شما قرار می دهد. البته در صورتی که به دنبال کیفیت بیشتری باشید، می توانید از هدفون استفاده کنید.
تعمیرات تخصصی لپ تاپ و لوازم جانبی لپ تاپ توسط کارشناسان ارشد در زودکمک انجام میشود.
باتری Zbook، خوب اما ضعیف در برابر AMD
عمر باتری لپ تاپ اچ پی Zbook Studio G8 در مقایسه با لپ تاپ های گیمینگ مجهز به پردازنده های رایزن AMD قابل مقایسه نیست، اما می تواند تا 5 ساعت دستگاه شما را تغذیه کند. با در نظر گرفتن صفحه نمایش 4K و OLED، شارژ 5 ساعته (نصف یک روز کاری) عملکردی قابل قبول محسوب می شود. اچ پی اعلام کرده است که شما میتوانید از پورت تاندربولت 4 این لپ تاپ برای شارژ کردن آن استفاده کنید، اما این پورت توان کافی برای کارکرد همزمان لپ تاپ و شارژ باتری را ندارد، ضمن اینکه سرعت شارژ باتری نیز در این حالت کمتر است.
نظر خود را بنویسید
نظرات کاربران