عدم شناسایی و بالا نیامدن هارد در کامپیوتر، یکی از مشکلاتی است که بروز آن در سیستم، بسیار آزار دهنده است. چون این اتفاق، دسترسی کاربر به اطلاعات را نمی دهد و در این مواقع، کامپیوتر، عملا بی استفاده می شود. به همین دلیل است که با بروز مشکل شناسایی نشدن و بالا نیامدن هارد کامپیوتر، اولین نگرانی کاربران، از دست دادن اطلاعات موجود در آن است. با این که ممکن است این مشکل به راحتی حل شود، اما در بعضی موارد ممکن است آسیب هارد، به حدی باشد که همه اطلاعات و داده ها از بین بروند. بسته به علت بروز مشکل، روش هایی برای رفع آن وجود دارد. ما در این مقاله، مشکل عدم شناسایی و بالا نیامدن هارد در کامپیوتر را بررسی کرده ایم و روش های حل آن را ارائه داده ایم تا کاربران با آنها آشنا شوند.

 

مشاوران آنلاین زودکمک

 

بررسی مشکل عدم شناسایی و بالا نیامدن هارد در کامپیوتر

اگر هارد سیستم دچار خرابی های فیزیکی مانند خرابی هد به دلیل ضربه خوردن هارد دیسک شده باشد، به هیچ وجه در کامپیوتر شناسایی نمی شود. آسیب های فیزیکی هارد دیسک، معمولا صدایی ناهنجار و غیرعادی دارد. در صورتی که شناخته نشدن هارد به دلیل خرابی های فیزیکی باشد، جراحی هارد برای بازیابی آن انجام می شود. در هر صورت، تعمیر هارد و انجام اقدامات مورد نیاز برای رفع مشکل شناسایی نشدن و بالا نیامدن هارد کامپیوتر، باید مراکز معتبر یا توسط کارشناسان متخصص انجام شود.

 

عدم شناسایی و بالا نیامدن هارد در کامپیوتر

عدم شناسایی و بالا نیامدن هارد در کامپیوتر، یکی از مشکلاتی است که بروز آن در سیستم، بسیار آزار دهنده است.

خرابی مربوط به فریمور

فِرموِر (Firmware)، در واقع یک سیستم عامل لایه پایین است که میان کاربر و سخت افزار ارتباط برقرار می کند. سیستم عامل ها در حافظه سیستم یا در حافظه ای مثل هارد دیسک نگهداری می شوند اما فِرموِرها معمولا در حافظه Read Only Memory یا حافظه فقط خواندنی سیستم نگهداری می شوند. فِرموِر موجود در تجهیزات، توسط شرکت سازنده، بر روی دستگاه نصب می شود. ِفرموِر Firmware ترکیبی خاص از نرم افزار و سخت افزار است که تقریباً در همه تجهیزات هوشمند مانند مودم ها، چراغ های راهنما، کنترل تلویزیون، ساعت های دیجیتال، تجهیزات جانبی کامپیوتر و بسیاری از دوربین های عکاسی ‌ها وجود دارد.

فِرموِر Firmware کنترل دستگاه را امکان پذیر می کند و در ابتدای تولید سخت افزار مورد نظر، نصب می شود. کدهای برنامه، حافظه دائمی سیستم و داده هایی که درون آنها ذخیره شده اند، این قطعه را تشکیل می دهند. بنابراین، اگر هارد دیسک سیستم شما دچار خرابی های مربوط به فِرموِر شده باشد، هارد دیسک، کند کار می کند. عوامل دیگری که باعث بروز مشکل عدم شناسایی و بالا نیامدن هارد در کامپیوتر می شوند، وجود بدسکتورها در هارد و خرابی Master Boot Record است.

 

 

خرابی مربوط به فریمور

 


عدم شناسایی هارد در هنگام نصب ویندوز

شناخته نشدن هارد لپ تاپ در هنگام نصب ویندوز مشکل دیگری است که ممکن است کاربران را درگیر کند. وجود بدسکتور در هارد کامپیوتر نیز ممکن است سبب ایجاد مشکلاتی مانند بوت نشدن یا بالا نیامدن ویندوز شود.

 

عدم شناسایی هارد در هنگام نصب ویندوز

 


دلایل دیگر شناخته نشدن هارد در کامپیوتر

  • در صورت وجود بدسکتور در هارد، امکان شناخته نشدن هارد در هنگام نصب ویندوز جدید وجود دارد. در این شرایط، دسترسی به اطلاعات غیرممکن است.
  • بدسکتور گیری از هارد ممکن است منجر به از دست رفتن اطلاعات شما شود. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم در صورت مهم بودن اطلاعات هارد تان، از تعمیر این قطعه خودداری کنید.
  • انجام تعمیرات بر روی هارد ممکن است دلیل عدم شناسایی هارد شما شود.
  • کابل های سیستم و ارتباطات باید تمیز باشند و در غیر اینصورت سیستم ممکن است هنگ کند و هارد شناسایی نشود.
  • سالم بودن کابل ها را بررسی کنید. خرابی کابل ها می تواند باعث شناسایی نشدن هارد شود.
  • هارد را با یک سیستم دیگر تست کنید. چون ممکن است هارد، در کامپیوتر دیگر شناسایی شود.
  • مشکل شناسایی نشدن و بالا نیامدن هارد کامپیوتر، می تواند به دلیل خرابی کامپیوتر شما باشد.

نظر خود را بنویسید

نظرات کاربران