یکی از موارد مهم در هنگام تماشای فیلم و سریال با تلویزیون، تنظیمات بهینه تصویر است. امروزه، تلویزیون های جدید با استفاده از فناوری و قابلیت های مختلف، سعی در بهبود کیفیت تصویر برای نمایش فیلم ها دارند. قابلیت Filmmaker Mode در تلویزیون نیز از جمله فناوری های تصویر می باشد که به بهینه کردن تصویر تلویزیون برای تماشای فیلم کمک می کند. در این مقاله، به بررسی این قابلیت و نحوه عملکرد آن می پردازیم.
تعمیر تلویزیون در منزل توسط کارشناسان مجرب زودکمک ✔
قابلیت Filmmaker Mode در تلویزیون چگونه عمل می کند؟
در این بخش، می خواهیم نحوه عملکرد حالت فیلمساز تلویزیون را شرح دهیم. این قابلیت، امکان تماشای فیلم یا نمایش تلویزیونی را با همان کیفیتی که فیلمسازان تولیده کرده اند به کاربر می دهد. در واقع، فناوری Filmmaker Mode در تلویزیون، با غیرفعال کردن برخی از پردازش های خودکار تصویر تلویزیون و تنظیم و بهینه کردن تصویر، محتوای سینمایی را طبق همان چیزی که کارگردان در نظر داشته، به مخاطب نمایش می دهد.
پردازش های حالت Filmmaker Mode در تلویزیون، شامل موارد زیر می شود:
-
غیرفعال کردن قابلیت Motion Smoothing تلویزیون که موجب نرمی و روانی تصاویر متحرک و سریع می شود. این قابلیت ممکن است جلوه های طبیعی و سینمایی در فیلم ها را تحت تاثیر قرار داده و تصویر را مصنوعی جلوه دهد.
-
غیرفعال کردن اشباع رنگ بالا، وضوح بیش از حد، حذف نویز دیجیتال و... برای نمایش رنگ ها و کنتراست تصویر به صورت طبیعی و نزدیک تر به نسخه اصلی فیلم.
-
حفظ نرخ نوسازی یا رفرش ریت اصلی فیلم که معمولاً 24 فریم بر ثانیه می باشد.
-
حفظ نسبت تصویر اصلی فیلم و جلوگیری از کشیده شدن یا برش تصویر.
حالت Filmmaker Mode در تلویزیون، توسط چه برند و مدل هایی پشتیبانی می شود؟
حالت تصویر Filmmaker Mode در تلویزیون، توسط برخی مدل های میانرده تا پرچمدار در برندهای مختلف تلویزیون پشتیبانی می شود. از جمله این برند و مدل ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
-
تلویزیون های سامسونگ: مدل های QLED و Neo QLED از سری Q70 و بالاتر، مدل های 4K و 8K تولید سال 2020 به بعد و همچنین تلویزیون های The Frame، The Serif و The Sero این برند.
-
تلویزیون های ال جی: قابلیت Filmmaker Mode در تلویزیون های ال جی QNED و NanoCell از سری های جدید، مدل های 4K و 8K دارای سیستم عامل webOS 5 به بالا و همچنین سری های OLED مانند C1، C2، C3، G2، G3، Z2 و Z3 وجود دارد.
-
تلویزیون های پاناسونیک: برخی از مدل های پرچمدار و حرفه ای این برند و همچنین سری های HZ1000، HZ2000، JZ1500، LZ2000.
-
تلویزیون های فیلیپس: در مدل های با پردازنده تصویر پیشرفته P5 Perfect Picture Engine و همچنین سری های 800 و 900 این تلویزیون ها.
-
تلویزیون های هایسنس: مدل های جدید مبتنی بر Android TV یا Google TV و سری هایU7 ، U8 و H9G از قابلیت Filmmaker Mode در تلویزیون هایسنس پشتیبانی می کنند.