نحوه جرم گیری ماشین لباسشویی

جرم گیری ماشین لباسشویی که یکی از پرکاربردترین لوازم خانگی است، باید هر از چندگاهی، در اولویت کارها قرار بگیرد. چون این دستگاه همواره با لباس های کثیف با هر نوع آلودگی در تماس است و مستعد جمع شدن و رسوب میکروب ها و آلودگی ها است. در صورت عدم جرم گیری ماشین لباسشویی، ممکن است کثیفی های دستگاه، روی لباس های شسته شده شما نیز باقی بماند و باعث آلوده شدن و بوی بد آنها شود. این اتفاق برای کسانی که حساسیت یا آلرژی دارند، می تواند فاجعه بار باشد. بنابراین آشنایی با نحوه جرم گیری ماشین لباسشویی و انجام دوره ای این کار، به بهداشت و سلامتی بیشتر اعضای خانواده بسیار کمک می کند.

مشاوره آنلاین زودکمک

آموزش جرم گیری ماشین لباسشویی

فضای مرطوب ماشین لباسشویی، بستر مناسبی برای رشد انواع قارچ ها و باکتری ها است. جمع شدن جرم و رسوب، علاوه بر کاهش عملکرد ماشین لباسشویی، کیفیت شستشوی لباس ‌ها را نیز کاهش می ‌دهد. بنابراین هنگامی که با نشانه هایی مانند تمیز شسته نشدن لباس ها، بوی نامطبوع لباس های شسته شده و بوی بد محفظه‌ ماشین لباس‌شویی مواجه شدید، باید دستگاه را جرم‌ گیری کنید. نحوه جرم گیری ماشین لباسشویی پیچیده نیست و شما پس از جرم گیری بدنه لباسشویی، با استفاده از روش های مختلفی مانند جرم گیری ماشین لباسشویی با پودر جرم گیر، جرم گیری ماشین لباسشویی با قرص جرم گیر و جرم گیری لباسشویی با سرکه و جوش شیرین می توانید دستگاه خود را مانند روز اول تمیز کنید.

جرم گیری ماشین لباسشویی

 


جرم گیری بدنه ماشین لباسشویی

برای جرم گیری بدنه ماشین لباسشویی، باید قبل از هر کاری، دوشاخه ماشین لباسشویی را از پریز بکشید و ماشین را خاموش کنید. سپس به کمک یک اسفنج نرم یا پارچه مناسب و آب و ماده سفید کننده، بدنه ماشین لباسشویی را تمیز کنید. تمیز کردن لاستیک دور درب لباسشویی بسیار مهم است، چون معمولا به دلیل رطوبت سیاه می شود و باکتری های رسوب کرده در این قسمت، باعث تولید بوی بد و نامطبوع می شوند. برای تمیز کردن لاستیک دور درب، می توانید آن را جدا کنید و به تمیز کردن آن مشغول شوید. دقت کنید که پس از شستشوی قسمت های مختلف و جرم گیری ماشین لباسشویی، آنها را به خوبی خشک کنید تا رطوبتی باقی نماند.

جرم گیری بدنه ماشین لباسشویی


جرم گیری ماشین لباسشویی با پودر جرم گیر

پودرهای جرم گیر، تنها برای ماشین لباسشویی های اتوماتیک استفاده می شود و همه رسوبات محفظه شستشو و قسمت های دیگر را پاک می کند. در قرص ها و پودرهای جرم گیر، فرمولاسیونی به کار رفته است که سختی آب را هم از بین می برد. اگر به صورت مرتب از این جرم گیر استفاده نکنید، شاهد ایجاد رسوبات و بقایای پودرهای شوینده در قسمت فیلتر، پشت درام و لوله ها، داخل محفظه شستشو و لاستیک دور درب خواهید بود. برای جرم گیری ماشین لباسشویی با پودر جرم گیر، پس از خالی کردن دستگاه از لباس ها، مراحل زیر را انجام دهید:

  • برنامه لباس های جنس کتان یا لباس هایی با آلودگی متوسط را انتخاب کنید و دمای آب را بین 70 تا 90 درجه سانتیگراد در نظر بگیرید.
  • یک بسته پودر در داخل جاپودری بریزید و فرایند شستشو را آغاز کنید. به همین راحتی لباسشویی شما جرم گیری می شود.

جرمگیری ماشین لباسشویی با قرص جرم گیر

گاهی اوقات به دلیل مرغوب نبودن پودرهای شستشو، این مواد در سوراخ های محفظه شستشو گیر می کنند می کنند و به تدریج به رسوبات تبدیل می شوند. از سوی دیگر، وجود رطوبت و آب کثیف ناشی از شستشوی لباس ها، در لاستیک دور درب باقی می ماند و باعث ایجاد بوی نامطبوع می شود. استفاده از قرص های جرم گیر، روش دیگری برای جرم گیری ماشین لباسشویی است. تنها کافی است قرص جرم گیر ماشین لباسشویی را درون ماشین بگذارید و ماشین را روی 60 درجه تنظیم کنید. اگر مان زیادی از آخرین جرم گیری ماشین لباسشویی شما می گذرد ، باید دو عدد قرص به داخل دستگاه بریزید. هر سه ماه یک بار باید عمل جرم گیری را انجام دهید.

جرمگیری ماشین لباسشویی با قرص جرم گیر


جرم گیری ماشین لباسشویی با سرکه و جوش شیرین

اگر به دنبال ترکیبی ارزان و خانگی برای جرم گیری هستید، استفاده از ترکیب جوش شیرین، سرکه و آب نقش بهترین گزینه است. چون این ترکیب توانایی از بین بردن بوی نامطبوع و رسوبات و جرم داخل ماشین لباسشویی را دارد. برای جرم گیری ماشین لباسشویی با استفاده از این ترکیب، ابتدا این محلول را در ماشین لباسشویی بریزید و سپس دستگاه را روی کارکرد روزانه قرار دهید و روشن کنید. این محلول رسوبات و جرم هایی که در محفظه شستشو قرار گرفته اند را از بین می برد. پس از تمام شدن این فرایند، درب ماشین لباسشویی را باز کنید و به وسیله اسفنج نرم دیواره های دستگاه را تمیز کنید. برای این کار می توانید از همین محلول نیز استفاده کنید و بعد از تمام شدن کار، محفظه را با آب ولرم بشویید. بهتر است این کار را ماهی یک بار یا هر دو ماه یک بار انجام دهید.


نکاتی برای جرم گیری و رسوب زدایی از ماشین لباسشویی

  • پس از هر بار استفاده از ماشین لباسشویی، درب آن را باز بگذارید تا بخار آب ماشین و گرمای داخل آن که باعث ایجاد رطوبت می شود خارج شود. در این صورت پس از هر بار شستشو با بوی بد مواجه نمی شوید.
  • پس از هر بار کارکرد لباسشویی، ماشین لباسشویی و اجزای آن از جمله لاستیک دور درب را خشک کنید. این کار کمک زیادی به جلوگیری از رشد باکتری و ایجاد بوی بد می کند.
  • لباس ها را پس از کارکرد لباسشویی، فورا از آن خارج کنید. چون وجود لباس ها در ماشین باعث ایجاد بوی نامطبوع و رسوبات می شود. لباس ها نیز به دلیل وجود بخار آب، گرما و رطوبت بوی بدی می گیرند و ممکن است به شستشوی مجدد نیاز پیدا کنند.
  • محفظه جا پودری لباسشویی را تمیز کنید. چون ممکن است پودر و مایع باقی مانده در این قسمت، بر اثر گذشت زمان، ظاهر و بوی بدی را ایجاد کنند. می توانید با یک فرچه کوچک و سرکه این قسمت را پاک کنید.
  • رسوب زدایی ماشین لباسشویی با محصولات خانگی که شامل اسید یا سرکه هستند، ممکن است باعث آسیب به قسمت های لاستیکی ماشین لباسشویی مانند لاستیک دور درب ماشین لباسشویی شوند. بنابراین به مقدار مناسب از این مواد استفاده کنید.

نکاتی برای جرم گیری و رسوب زدایی از ماشین لباسشویی

نظر خود را بنویسید

نظرات کاربران