تمیز کردن فیلتر کولرگازی
اسپلیت ها دارای فیلتر های متفاوتی هستند که دارای عملکرد منحصر به فردی در محیط های گوناگون می باشند. در واقع می توان گفت کولرگازی ها دارای انواع متفاوتی از فیلتر ها هستند. فیلتر های آنتی باکتریال، فیلتر های یونی و... از انواع این فیلترها هستند که در برندهای متفاوت کولرگازی مورد استفاده قرار می گیرند. تمیز کردن فیلتر کولرگازی می تواند از بروز بوی نامطبوع در هوا جلوگیری کرده و طول عمرمفید فیلتر را نیز افزایش دهد. تعویض و یا تمیز کردن به موقع فیلتر کولر گازی می تواند باعث بهبود عملکرد دستگاه و جلوگیری از آسیب دیدگی بخش های مختلف آن و در نتیجه عدم پرداخت هزینه های گزاف برای تعمیر اسپلیت می شود.
آشنایی با انواع فیلتر کولر گازی
با توجه به نوع محیطی که در آن کولر گازی نصب می شود باید از فیلتر های متفاوت نیز استفاده کرد. همانطور که قبلا بیان شد کولرگازی ها دارای فیلتر هایی با کارایی های متفاوت می باشند که در زیر انواع آن را ذکر می کنیم:
1-فیلتر ضد میکروب
این فیلتر جهت از بین بردن میکروب هوا و ذرات و موجودات ریز در هوا می شوند. اما باید متذکر شویم که این فیلتر پس از مدتی ممکن است بوی نامطبوعی ایجاد نماید که به جای آن می توان از فیلترهای جذب کننده گردو غبار استفاده کرد.
2- فیلتر سیلور یون
یکی از با دوام ترین و مقاوم ترین فیلتر های کولرگازی می باشد چرا که تا مدت زمان زیادی نیاز به تعویض ندارد. این فیلتر جذب کننده قارج ها و میکروب های موجود در هواست که باعث مطبوع و خوشایند بودن هوای محیط می گردد. به این نکته توجه داشته باشید که شستن به موقع این فیلتر از ایجاد بوی نامطبوع جلوگیری خواهدکرد.
چگونه فیلتر کولرگازی را تعویض کنیم؟ ؛ یاد بگیر و خودت انجام بده
3- فیلتر کربن اکتیو
یکی از فیلتر های پر استفاده در کولرگازی فیلتر کربن اکتیو می باشد.از این فیلتر بیشتر در محیط های آلوده به مواد شیمیایی شیمیایی و غیر طبیعی استفاده می شود. این فیلتر پس از مدتی حالت چربی به خود گرفته که بهتر است برای تمیز کردن آن از مواد شوینده مناسب افشانه ای استفاده نمایید. باید این مهم را به یاد داشته باشیم که تمیز کردن فیلتر کولر گازی در زمان مناسب و به موقع به عملکرد بهتر دستگاه کمک می کند.
4- فیلتر الکترواستاتیک
از این فیلتر برای از بین بردن ریزگردها استفاده می کنند که امروزه بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. از این فیلتر علاوه بر کولرگازی در وسایل دیگری نیز مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل تجمع ریزگردها و کثیف شدن زودهنگام این فیلتر را هر دو هفته یکبار تمیز کرده و همچنین نسبت به تمیز کردن فیلتر کولرگازی در زمان مناسب اقدام نمایید.
نحوه خارج کردن و نظافت فیلتر هوای کولر گازی
فیلتر هوای کولر گازی از مهم ترین و جزئی ترین قطعات در داخل پنل این دستگاه است که نقش بسیار مهمی در عملکرد صحیح اسپلیت دارد. فیلتر هوای این دستگاه کار تصفیه ذرات معلق در هوا را بر عهده دارد و از ورود گرد و غبار به محیط داخلی جلوگیری می نماید.
با توجه به میزان استفاده ی شما از کولر گازی، می بایست به نظافت فیلتر هوای کولر گازی پرداخت و در صورت لزوم به خارج کردن فیلتر کولر گازی برای تعویض آن توجه داشت. در ادامه به صورت تخصصی این موارد را با یکدیگر مورد بررسی قرار می دهیم اما اگر شما آچار به دست نیستید می توانید با تکنسین های زودکمک تماس حاصل نمایید تا شما را راهنمایی نمایند.
نظافت فیلتر هوای کولر گازی
فیلتر هوا کولرگازی یکی از قطعات مصرفی موجود در داخل پنل کولر گازی می باشد که طول عمر آن به عواملی چون: میزان گرد و غبار موجود در آن فضا، میزان استفاده ی شما از اسپلیت، محیط و محلی که دستگاه نصب است، بستگی دارد.
دلایل خارج کردن و نظافت فیلتر هوای کولرگازی
-
صرفه جویی در هزینه ها
-
افزایش راندمان کولرگازی
-
جلوگیری از خرابی کولرگازی
-
افزایش کیفیت هوا
در ادامه به بررسی هر یک می پردازیم.
1. صرفه جویی در هزینه ها
تمیز کردن فیلتر کولرگازی می تواند به صرفه جویی در هزینه های مربوط به سرویس و تعمیر و همچنین قبض برق کولرگازی کمک بسیاری نماید. فیلتر کثیف می تواند باعث افزایش مصرف انرژی کولرگازی شود. بنابراین، تمیز کردن فیلتر می تواند به کاهش مصرف برق کولرگازی کمک کند.
2. افزایش راندمان کولرگازی
زمانی که فیلتر هوای کولر گازی کثیف می شود، ممکن است راندمان کولر گازی کاهش یابد و کولرگازی به خوبی کار نکند. فیلتر کثیف می تواند باعث کاهش قدرت هوای خروجی از دریچه شود. بنابراین، تمیز کردن فیلتر می تواند به افزایش قدرت خروجی هوا و بهبود عملکرد کولرگازی کمک کند.
3. جلوگیری از خرابی کولرگازی
فیلتر کثیف می تواند باعث ایجاد فشار بیش از حد بر روی کمپرسور دستگاه شود. این اقدام به افزایش عمر مفید دستگاه شما و همچنین افزایش میزان باد خروجی از کولر گازی شما کمک ویژه ای می نماید.
4. افزایش کیفیت هوا
فیلتر کولر گازی به جذب ذرات کوچک همانند گرد و غبار، گرده ها، موی حیوانات خانگی و حتی میکروب ها کمک می کند. سطح این فیلتر ها که ساختاری متخلل را تشکیل می دهد، اجازه عبور ذرات کوچک و بزرگ را نمی دهد و آلاینده های هوا و همچنین عوامل آلرژی زا را به خود جذب می نماید. بنابراین، نظافت فیلتر هوای کولر گازی می تواند به افزایش کیفیت هوا و سلامت شما کمک کند.
نحوه خارج کردن و نظافت فیلتر هوای کولر گازی
برای تمیز کردن فیلتر کولرگازی، باید مراحل زیر را طی نمایید.
نظافت فیلتر هوای کولر گازی به صورت خلاصه:
-
خاموش کردن کولرگازی
-
باز کردن پنل کولرگازی
-
خارج کردن فیلتر هوا
-
تمیز کردن فیلتر
-
شستن فیلتر
1. خاموش کردن کولرگازی
ابتدا باید دستگاه خود را قبل از تمیز کردن فیلتر هوای کولرگازی، برای جلوگیری از حوادث ناخواسته خاموش کنید.
2. باز کردن پنل کولرگازی
پنل جلویی کولر گازی را باز نمایید.
3. خارج کردن فیلتر هوا
فیلتر هوا را پیدا کنید و آن را از دستگاه بیرون بیاورید.
4. تمیز کردن فیلتر
فیلتر را با استفاده از جاروبرقی یا برس تمیز نمایید تا گرد و غبار و ذرات بزرگ از آن جدا شوند.
5. شستن فیلتر
اگر فیلتر کثیف است، آن را با آب سرد بشویید. فیلتر را به خوبی خشک نمایید. اگر نیاز به تعویض داشت آن را تعویض نمایید. فیلتر را در جای خود قرار دهید.
فیلم آموزش تمیز کردن فیلتر کولر گازی
حجم ویدئو: | 37.5 MB |
مدت زمان ویدئو: | 00:00:38 |
موضوع ویدئو: | آموزش تمیز کردن فیلتر کولرگازی |