مادربرد یا مین برد لپ تاپ در واقع یک مدار بسیار پیچیده و چند لایه است که پل ارتباطی قطعات کامپیوتر محسوب می شود. هر کاری که کامپیوتر شما انجام می دهد از شناسایی و ارتباط با لوازم جانبی و شبکه گرفته تا استفاده از رم و هارد و پردازنده و گرافیک و ارسال خروجی به مانیتور و چاپگر و... همگی توسط مادربرد انجام می شود. در بسیاری از موارد تعمیر مادربرد لپ تاپ امکان پذیر است و با هزینه کمی مشکلات آن رفع می شود به عنوان مثال مشکلات مربوط به خرابی خازن ها ، دسته ای دیگر از تعمیرات مادربرد لپ تاپ نیز نیازمند دستگاههای پیشرفته می باشد مثل رفع قلع مردگی و تعویض چیپست. در کل تعمیر مادربرد لپ تاپ نیازمند دانش ، تخصص ، مهارت و در مواردی دستگاههای پیشرفته و گران قیمت می باشد. در موارد بسیاری نیز به خاطر شدت خرابی مادربرد و موجود نبودن آن مدل در بازار ناچار به تعویض مادربرد لپ تاپ هستیم.

ثبت سفارش آنلاین تعمیر مادربرد لپ تاپ

برای تعمیر مادربرد لپ تاپ به شکل تخصصی، زودکمک کنار شماست. با کلیک بر لینک و یا از طریق اپلیکیشن زودکمک، می توانید درخواست تعمیر مادربرد لپ تاپ را به صورت آنلاین ثبت کرده و منتظر تماس همکاران ما باشید. سرویس پذیرش و تحویل در محل دستگاه در شهرستان های تهران و کرج (رایگان) هم به شما این امکان را می دهد که بدون خروج از منزل، مادربرد لپ تاپ خود را توسط مجرب ترین تکنسین های تعمیرات لپ تاپ، ترمیم کرده و مجددا از آن استفاده کنید.

موانع تعمیر مادربرد لپ تاپ که باید بدانیم

اول اینکه پیدا کردن مشکلات مادربرد، مشکل و زمان بر است ، در میان انبوه قطعات و قسمت های مختلف به کار رفته روی یک مادربرد و اطمینان از اینکه منشاء مشکل از خود مادربرد است و از قطعات متصل به آن نیست کار دشوار و زمان بری است. دوم اینکه در هنگام تعمیر مادربرد لپ تاپ باید حواسمان به ظریف و آسیب پذیر بودن آن نیز باشد ، به خاطر فشردگی اجزای به کار رفته روی مادربرد و اتصالات بسیار ظریف آن اجزا با برد کوچک ترین خطا می تواند  اجزای زیادی از اجزا را دچار خرابی و شکستگی کند. سوم اینکه اگر چند نسل از زمان عرضه لپ تاپ شما گذشته باشد احتمال پیدا کردن قطعات به کار رفته روی مادربرد آن و یا حتی خود مادربرد ممکن نباشد ، در این شرایط علاوه بر عدم امکان تعمیر مین برد لپ تاپ قادر به تعویض مادربرد لپ تاپ نیز نخواهیم بود.

تعمیر مادربرد لپ تاپ

علائم خرابی مادربرد لپ تاپ

به منظور تعمیر مادربرد لپ تاپ ابتدا باید علائم خرابی مادربرد لپ تاپ را بدانیم :

  • بوت شدن بسیار کند سیستم
  • ناپایداری لوازم جانبی متصل به لپ تاپ
  • مشاهده علائم غیر عادی روی مانیتور مانند چشمک زدن ، خطوط روی صفحه و هنگ های ناگهانی
  • عدم توانایی لپ تاپ در شناسایی و راه اندازی لوازم جانبی در هنگام اتصال، مثل حافظه فلش
  • افزایش ناگهانی تعداد دفعات وقوع صفحه آبی مرگ
  • داغ شدن دستگاه و استشمام بوی سوختگی یا پلاستیک ذوب شده از دستگاه
  • روشن نشدن دستگاه و یا خاموش شدن ناگهانی
  • قطع صدا یا تصویر لپ تاپ
  • خاموش شدن لپ تاپ هنگام اتصال کابل شارژر

دلایل خرابی مادربرد لپ تاپ

نوسانات برق ، خرابی خازن ها ، مقاومت ها ، دیدود ها ، مشکل در ولتاژ چیپست رگلاتور همچنین مشکل در اتصلات آرایه ای چیپست اصلی ، چیپست گرافیک آنبورد  ، پل شمالی یا جنوبی و افزایش حرارت چیپست همگی میتوانند از علل خرابی مادربرد باشند. همچنین انباشتگی زیاد گرد و غبار روی مادربرد لپ تاپ ،آب خوردگی و نفوذ مایعات یا رطوبت زیاد ، ورود جریان برق معکوس به مدارات مادربرد ، استهلاک و فرسودگی قطعات مادربرد و یا برخی از بدافزارها و تغییر ولتاژ و فرکانس در محیط بایوس توسط کاربر ناوارد و آسیب به چیپست ها  و مدارات نیز از جمله عوامل آسیب به مادربرد لپ تاپ می باشند. تمامی این مشکلات نیازمند مراجعه به تعمیرگاه تخصصی جهت تعمیر مادربرد لپ تاپ می باشد.

دلایل خرابی مادربرد لپ تاپ

انواع تعمیرات مادربرد لپ تاپ

تعمیر و رفع مشکلات سوکت پردازنده ، تعمیر و تعویض SMD ها ، تعمیر و تعویض پین های سوکت پردازنده ، تعویض و ترمیم اسلات های رم ، تعویض خازن ها و مقاومت ها و کنترلرها ، ترمیم قلع مردگی چیپست ها به وسیله پروسه ریبال ، رفع مشکل انواع بایوس و ری پروگرم کردن آن تعمیر و تعویض شیار های توسعه PCI ، PCI_EXPRESS و پورت های SATA ، تعمیر و تعویض چیپست گرافیک.

انواع تعمیرات مادربرد لپ تاپ

 تعمیر مادربرد در زود کمک

پروسه تعمیر مادربرد لپ تاپ می تواند ساده و یا بسیار پیچیده باشد ، در این بین مهم ترین مسئله واگذار کردن این موضع به تعمیرگاه تخصصی با کادر مجرب و با دستگاهها و تجهیزات مدرن است مدرن است ، در صورت وجود مشکل در مادربرد لپ تاپتان جهت دریافت مشاوره و دریافت خدمات توسط یک تیم مجرب و متخصص ، با کارشناسان تعمیر لپ تاپ در زود کمک تماس حاصل فرمایید.

نظر خود را بنویسید

نظرات کاربران