شناسایی برنامه های جعلی در گوگل پلی، در میان حجم انبوهی از برنامه های مشابه تقلبی، در برخی موارد کار بسیار دشواری است. شاید بسیاری از شما اطلاع نداشته باشید که برنامه های تقلبی و غیر اصلی، ممکن است چه آسیبی به گوشی شما برسانند و تنها تصور شما، انتقال ویروس باشد. اما جالب است بدانید که این برنامه ها با روش های مخصوص به خود، از اطلاعات گوشی و اکانت های مختلف شما سوء استفاده می کنند. بنابراین، شناسایی برنامه های جعلی در گوگل پلی، برای حفظ امنیت اطلاعات گوشی شما بسیار ضروری است. آشنایی با روش های شناسایی برنامه های جعلی در google play، به شما کمک می کند که این برنامه ها را از برنامه اصلی و مورد نظر خود تشخیص دهید و از اطلاعات خود محافظت کنید.

 

مشاوره آنلاین زودکمک

 

نحوه شناسایی برنامه های جعلی در گوگل پلی

برنامه های تقلبی و مشابه اصل در فروشگاه گوگل پلی، به مشکلی جدی تبدیل شده اند و افراد ناشناس، با ساخت برنامه هایی مشابه با پیام رسان ها و برنامه های محبوب و گنجاندن تبلیغ های بی رویه در آنها، از بی اطلاع بودن کاربران سوء استفاده می کنند. برنامه هایی مانند واتساپ، برنامه کیبورد swift key و برنامه پخش VLC، از جمله برنامه های معروفی هستند که انواع تقلبی آنها ساخته شده اند. گوگل پلی بعد از مدتی طولانی و زمانی که هر کدام از این برنامه ها بیش از یک بار دانلود شده بودند، آنها را از لیست برنامه ها حذف کرد. بنابراین شناسایی برنامه های جعلی در گوگل پلی بسیار اهمیت دارد. ما در این مقاله، به روش های شناسایی برنامه های جعلی در google play که شامل بررسی نتایج جستجو، بررسی نام کاربری برنامه و نام توسعه دهنده، چک کردن تعداد دانلود برنامه، خواندن توضیحات برنامه و اهمیت دادن به اسکرین شات های آن و اهمیت دادن به کامنت ها و بازخوردهای کاربران می شود، می پردازیم.

 

شناسایی برنامه های جعلی در گوگل پلی

شناسایی برنامه های جعلی در گوگل پلی، در میان حجم انبوهی از برنامه های مشابه تقلبی، در برخی موارد کار بسیار دشواری است.

بررسی نتایج جستجو

در هنگام جستجو و دانلود یک برنامه از Play Store ، چند ثانیه طول می کشد تا نتایج جستجو نمایش داده شوند. پس از جستجو، لیستی از برنامه های مشابه نمایش داده می شوند و شما قطعا چند آیکن مشابه برنامه مورد نظر خود، در این فهرست مشاهده می کنید.

 

بررسی نتایج جستجو

 

برنامه های جعلی و تقلبی، همیشه از آیکن های برنامه های اصلی تقلید می کنند. بنابراین، اگر آیکن های مشابه برنامه مورد نظر خود را مشاهده کردید، به نام آنها بسیار دقت کنید. البته این روش شناسایی برنامه های جعلی در گوگل پلی، به طور قطعی و صد درصد موثر نیست اما در موارد زیادی می تواند کمک کننده باشد.

 

 


بررسی نام کاربری برنامه و نام توسعه دهنده

یکی از روش های شناسایی برنامه های جعلی در گوگل پلی، بررسی نام کاربری برنامه و نام توسعه دهنده است. هنگامی که صفحه دانلود برنامه مورد نظر خود را باز کردید، نام برنامه و توسعه دهندگان آن را بررسی کنید.

 

بررسی نام کاربری برنامه و نام توسعه دهنده

 

شما می توانید روی نام توسعه دهنده برنامه، ضربه بزنید و اطلاعات بیشتری را درباره برنامه مورد نظر خود در پلی استور مشاهده کنید. برای دیدن نام توسعه دهنده، باید به پایین اسکرول کنید. در نهایت در پایین صفحه می توانید لیست برنامه های توسعه دهنده را مشاهده کنید.


چک کردن تعداد دانلود برنامه

در صورتی که به دنبال دانلود یک برنامه معروف و محبوب هستید، نگاهی به تعداد دانلودها بیندازید. مثلا برنامه جعلی فیس بوک ۵۰۰۰ بار دانلود داشته است و با توجه به آن، خیلی راحت می توانید بفهمید که این برنامه اصل نیست. چون برنامه اصلی فیس بوک بیش از ۱ میلیارد بار دانلود داشته است.

 

چک کردن تعداد دانلود برنامه

 

البته خوب است بدانید که اگر برنامه ای که به دنبال آن هستید، آنقدرها هم محبوب نباشد، این روش شناسایی برنامه های جعلی در گوگل پلی، به شما کمکی نمی کند!

 

 


خواندن توضیحات برنامه و اهمیت دادن به اسکرین شات های آن

خواندن توضیحات و نگاه کردن به اسکرین شات ها، گامی بسیار مهم در شناسایی برنامه های جعلی در گوگل پلی و اندروید است. دقت کنید که اگر توضیحات برنامه به زبان انگلیسی دست و پا شکسته نوشته شده است، نشان دهنده جعلی بودن برنامه است.

 

خواندن توضیحات برنامه و اهمیت دادن به اسکرین شات های آن

 

چون بسیاری از توسعه دهندگان قانونی، توضیحات دقیق و روشنی درباره برنامه مورد نظر می دهند. معمولا توضیحات و اسکرین شات های برنامه های جعلی، دقیق و واضح نیست. حتی شاید تصاویر تبلیغ برنامه خوب باشند اما توضیح مناسب و معناداری برای معرفی آنها ارائه نشده است. 


اهمیت دادن به کامنت ها و بازخوردهای کاربران

برای شناسایی برنامه های جعلی در گوگل پلی، بعد از بررسی برنامه و مواردی که گفته شد و پس از اینکه همه جزئیات را بررسی کردید، حتما نظرات کاربران را بخوانید. این بخش شاید بسیار ساده به نظر برسد اما می تواند بسیار کمک کننده باشد و شما با توجه به نظرات کاربران متوجه جعلی بودن برنامه اندروید بشوید. در نهایت، اگر اطمینان پیدا کردید که برنامه ای که انتخاب کرده اید، تقلبی نیست، می توانید با دادن امتیاز ۵ ستاره به برنامه، علاوه بر اعتبار بخشیدن به آن، کاری کنید تا کاربران دیگر راحت تر بتوانند برنامه های اصلی را از تقلبی تشخیص دهند.

 

اهمیت دادن به کامنت ها و بازخوردهای کاربران

 

نظر خود را بنویسید

نظرات کاربران