تعمیر تلویزیون ایکس ویژن

تعمیر تلویزیون ایکس ویژن و تمامی مدل های این برند، توسط تعمیرکاران مجرب زودکمک، در بالاترین سطح کیفی انجام می شود. اگر از ال سی دی ها و ال ای دی ها و یا حتی تلویزیون های قدیمی x-vision استفاده می کنید، نگرانی بابت دریافت خدمات  تعمیراتی آن نداشته باشید. اقداماتی همچون عیب یابی کامل تلویزیون، بررسی و ترمیم یا تعویض پورت ها و خروجی ها، تعمیر و تعویض پنل، تعمیرات آمپلی فایر و سیستم صوتی، تعمیر و تعویض برد، تعمیر برد پاور، تعمیر اسپیکر، تعمیر برد تی کان، تعمیر بک لایت، تعمیر تیونر، ترمیم مشکلات تلویزیون های هوشمند، پاکسازی قطعات و تعمیرات تلویزیون در محل، مهم ترین خدمات تعمیر تلویزیون ایکس ویژن هستند. هریک از این خدمات، بسته به نوع مورد تعمیراتی، دارای ضمانت نامه با مدت زمان مشخص هستند. بنابراین شما می توانید هرگونه خطای احتمالی را پیگیری کرده و البته از اصالت قطعات نیز مطمئن باشید.

زودکمک به عنوان بزرگ ترین سامانه تعمیراتی کشور، تا ترمیم کامل و برطرف شدن تمامی مشکلات این دستگاه در کنار شماست. برای آشنایی با نحوه سرویس دهی زودکمک در زمینه تعمیر تلویزیون ایکس ویژن، ادامه مطلب را دنبال کنید.

تعمیر تلویزیون ایکس ویژن

زودکمک به عنوان بزرگ ترین سامانه تعمیراتی کشور، تا ترمیم کامل و برطرف شدن تمامی مشکلات تلویزیون ایکس ویژن در کنار شماست.


ثبت سفارش آنلاین تعمیر تلویزیون ایکس ویژن

برای تعمیر تلویزیون ایکس ویژن به شکل تخصصی، زودکمک کنار شماست. با کلیک بر لینک و یا از طریق اپلیکیشن زودکمک، می توانید درخواست تعمیر تلویزیون ایکس ویژن را به صورت آنلاین ثبت کرده و منتظر تماس همکاران ما باشید. سرویس پذیرش و تحویل در محل دستگاه در شهرستان های تهران و کرج (رایگان) هم به شما این امکان را می دهد که بدون خروج از منزل، تلویزیون ایکس ویژن خود را توسط مجرب ترین تکنسین های تعمیرات تلویزیون، ترمیم کرده و مجددا از آن استفاده کنید.

ضرورت تعمیر تلویزیون ایکس ویژن

بسیاری از خرابی های تلویزیون ها، به دلیل استفاده مداوم از آنها است. بنابراین، احتمال خرابی این دستگاه ها، بسیار بیشتر از لوازم خانگی دیگر است. برای همین، ما در این مقاله، تعمیر ال سی دی تلویزیون X Vision ، تعمیر بک لایت تلویزیون ایکس ویژن، تعمیر مین برد تلویزیون X Vision، تعمیر فلت تلویزیون X Vision، تعمیر پنل تلویزیون X Vision  را بررسی کرده ایم و به تعدادی از مشکلات رایج تلویزیون های این برند نیز پرداخته ایم.

هزینه تعمیر تلویزیون ایکس ویژن

هزینه تعمیر تلویزیون ایکس ویژن به عوامل مختلفی مانند نوع مشکل ایجاد شده در تلویزیون، قطعاتی که نیاز به تعویض دارند و هزینه آن‌ها، مرکز تعمیراتی که انتخاب شده است بستگی دارد. اگر ایراد پیش امده در هر یک از قطعات تلویزیون جزئی باشد و بتوان با تعمیر قطعه مشکل ایجاد شده را برطرف نمود هزینه تعمیر بسیار کاهش پیدا می کند.

اما در صورتی که آسیب وارد شده جدی باشد نیاز به تعویض قطعه پیدا می کنید که این موضوع می تواند هزینه زیادی را به دنبال داشته باشد. برای مشاوره با کارشناسان تعمیرات مرکز زودکمک می توانید با شماره 1662 تماس بگیرید.

تعمیر تلویزیون ال ای دی ایکس ویژن

ایکس ویژن برندی با سابقه در بازار تلویزیون است که هم زمان با پیشرفت تکنولوژی در این عرصه حرکت کرده است. ال ای دی های این برند هم اکنون جزو پر فروش ترین محصولات بازار هستند. تعمیر تلویزیون ال ای دی ایکس ویژن هم در زودکمک انجام می شود تا دارندگان این محصول، مشکلی از این بابت نداشته باشند.

LED ها ساختار چندان متفاوتی در مقایسه با تلویزیون های ال سی دی ندارند؛ اما بک لایت در آنها کمی متفاوت است. به همین دلیل هم تعمیر تلویزیون ایکس ویژن برای ال ای دی باید به شکل تخصصی تر انجام شود. زودکمک این کار را به بهترین شکل برای شما انجام می دهد.

تعمیر تلویزیون ال سی دی x-vision

برای تعمیر تلویزیون ال سی دی ایکس ویژن هم می توانید روی مهارت و تجربه همکاران ما در سامانه زودکمک حساب کنید. تکنسین های تعمیر تلویزیون، دستگاه را به طور کامل بررسی کرده و منشأ مشکلات آن را شناسایی می کنند. سپس با توجه به نوع و شدت آسیب دیدگی، قطعات معیوب را ترمیم کرده یا در صورت نیاز، تعویض می نمایند.

تمامی قطعات یدکی که تعمیرکاران زودکمک استفاده می کنند، اورجینال هستند و کیفیت لازم را ارائه می دهند. لذا می توانید پس از پایان عملیات تعمیر تلویزیون ایکس ویژن، با اطمینان کامل از دستگاه استفاده کنید.

خدمات تعمیرات تلویزیون ایکس ویژن در زودکمک

تعمیر بک لایت تلویزیون ایکس ویژن

بک لایت تلویزیون همان لامپ های ال ای دی پشت صفحه آن هستند، که پر مصرف ترین قطعه تلویزیون نیز محسوب می شوند. نوع و شکل این قطعه، در هر مدل از هر برند متفاوت هستند. بنابراین، نمیتوان از بک لایت های دیگر به جای بک لایت مخصوص هر مدل و سری استفاده کرد. برای رفع مشکل تلویزیون X Vision و تعمیر این قطعه، باید به نمایندگی ها و مراکز معتبر مراجعه کنید.

تعمیر مین برد تلویزیون X Vision

هر تلویزیون، مین برد مخصوص خود را دارد که با مدل های دیگر همخوانی ندارد. از دلایل اصلی خرابی مین برد تلویزیون و تعمیر تلویزیون ایکس ویژن، می توان به نوسان برق و کابل های بی کیفیت HDMI اشاره کرد. مین برد تلویزیون ایکس ویژن، اصلی ترین قطعه دستگاه است. به همین دلیل، در صورت خراب شدن این قطعه، عملکرد دستگاه متوقف می شود و تلویزیون هیچ واکنشی ندارد و روشن نمی شود.

مین برد تلویزیون ایکس ویژن، سی پی یو و چندین پورت یو اس بی دارد که هر کدام از آن قطعات ممکن است خراب شوند. اما سی پی یو در بیشتر مین برد ها قابل تعویض است. بنابراین، در صورت مواجه شدن با این نوع خرابی، باید حتما تلویزیون را به مراکز معتبر بسپارید تا آن را عیب یابی و تعمیر کنند.

 

تعمیر مین برد تلویزیون  X Vision

تعمیر فلت تلویزیون X Vision

بعضی از قطعات تلویزیون را، به دلیل ظرافت و تراکم بالای قطعات به کار رفته در آن، با چشم غیر مسلح نمی توان تعمیر کرد. به همین دلیل، باید برای تعمیر تلویزیون ایکس ویژن و این قطعات، از ابزارهای خاص و تجهیزات ویژه که در مراکز معتبر وجود دارد، استفاده کرد. برای تعمیر فلت تلویزیون، ابتدا فلت آب خورده یا خراب، از دستگاه و پنل جدا می شود و سپس، فلت سالم با دستگاه باندینگ، بر روی پنل و برد نشانی، پرس می شود.

تعمیر پنل تلویزیون X Vision

تا زمانی که پنل، نشکسته باشد، میتوان به تعمیر تلویزیون ایکس ویژن امید داشت، اما در صورت وجود شکستگی در پنل تلویزیون X Vision ، دیگر راهی برای تعمیر آن وجود ندارد. اگر احتمال موجود بودن پنل بالا باشد، حدود هشتاد درصد هزینه تلویزیون را برای تعویض آن باید بپردازید که به هیچ وجه مقرون به صرفه نیست.

تعمیر پنل تلویزیون X Vision

مشکلات رایج تلویزیون های ایکس ویژن

قطع شدن صدای تلویزیون ایکس ویژن

اگر صدای تلویزیون شما به شکل ناگهانی قطع می شود، احتمالا بلندگو یا اسپیکر ایرادی دارد و درست کار نمی کند. اما در صورتی که بلندگوها سالم باشند، باید نسبت به خرابی بین برد مشکوک شوید. برای تعمیر مین برد تلویزیون ایکس ویژن، حتما از تعمیرکاران مجرب کمک بگیرید تا این قطعه به بهترین شکل، ترمیم شود.

خاموش شدن ناگهانی تلویزیون x-vision

مشکل رایج دیگری که در تعمیر تلویزیون ایکس ویژن بررسی و برطرف می شود، خاموش شدن ناگهانی این دستگاه است. البته برای عیب یابی این مشکل، باید به مدل تلویزیون هم توجه کرد. معمولا تلویزیون ها یا به دلیل خرابی مین برد خاموش می شوند و یا بر اثر آسیب دیدگی مین برد. هریک از این قطعات باید به طور جداگانه بررسی شوند و در صورت نیاز، ترمیم یا تعویض گردند.

خاموش شدن ناگهانی تلویزیون x-vision

قطع شدن تصویر تلویزیون

قطع شدن تصویر در تلویزیون های ایکس ویژن و سایر برندها ناشی از بروز ایراد در بک لایت است. البته وجود نقص فنی در بخش T CONهم می تواند چنین مشکلی را ایجاد کند. آنچه اهمیت دارد این است که هریک از قطعات ذکر شده با دقت بررسی شده و در اولین فرصت، ترمیم یا تعویض شوند.

ماندن تلویزیون x-vision در حالت استند بای

دارندگان مدل های مختلف تلویزیون ایکس ویژن، بعضا از این شکایت می کنند که تلویزیون در حالت استندبای می ماند. باید بدانید که این مشکل هم ریشه در برد اصلی دارد و با تعمیر این قطعه یا تعویض آن برطرف می شود.

ماندن تلویزیون x-vision در حالت استند بای

دیر روشن شدن تلویزیون ایکس ویژن

مسئله دیگر در تعمیرات تلویزیون ایکس ویژن، مربوط به دیر روشن شدن این دستگاه است. یعنی زمانی که دکمه پاور را می زنید و دستگاه با تاخیر روشن می شود. در این شرایط بهتر است اول باتری کنترل را تعویض کنید و اگر مسئله ادامه داشت، به فکر ترمیم پاور باشید. معمولا این اتفاق ناشی از خرابی خازن هاست و با تعویض آنها هم برطرف می شود.

مشکلات اتصال wifi screen mirror تلویزیون ایکس ویژن

حتما می دانید که قابلیت Wi-Fi screen mirror برای وصل کردن گوشی تلفن همراه به تلویزیون ایکس ویژن کاربرد دارد. با این کار می توانید تصاویر و یا فیلم دلخواه موجود بر روی گوشی را بر روی صفحه ای بزرگتر، یعنی صفحه نمایش تلویزیون ببینید. با قابلیت wifi screen mirror می توانید از سایر امکانات گوشی تلفن همراه بر روی صفحه تلویزیون استفاده کنید.

اما استفاده از این قابلیت ممکن است برای برخی از کاربران راحت نباشد. ممکن است کاربران موفق به وصل کردن گوشی به تلویزیون ایکس ویژن خود نشوند و یا گوشی موبایل نام تلویزیون آنها را برای وصل شدن پیدا نکند. برای وصل کردن تلویزیون x-vision به گوشی مراحل زیر را دنبال کنید: 

1-  در مرحله نخست باید وارد برنامه نقطه اتصال بیسیم در تلویزیون خود شوید که این برنامه در قسمت هوم بار و یا درقسمت وای فای در بخش پایین آن می باشد.

2-حال می بایست از قسمت اسمارت ویو و یا وای فای اسکرین موبایل سرچ مجدد انجام دهید و پس از شناسایی اسم تلویزیون به آن متصل شوید. ( پس برای اتصال حتماٌ باید وارد قسمت نقطه اتصال بیسیم تلویزیون بشویم.)

در صورتی که موفق به وصل کردن گوشی به تلویزیون ایکس ویژن نشدید با کارشناسان ما در مرکز تعمیر تلویزیون ایکس ویژن تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.

بروزرسانی نشدن و دریافت نکردن شبکه های HD در تلویزیون های ایکس ویژن

یکی از رایج ترین مشکلات در میان گذاشته شده با کارشناسان تعمیر تلویزیون ایکس ویژن مشکل دریافت نکردن شبکه های اچ دی است. در این وضعیت معمولا تلویزیون، سیگنال مرتبط با شبکه ها را دریافت نمی کند.

عدم دریافت سیگنال در تلویزیون های ایکس ویژن به چند بخش تقسیم می گردد که با اطلاع داشتن از آنها می توان مشکلات پیش آمده در خصوص تصویر را مرتفع کرد. برای رفع این اشکال ابتدا مطمئن شوید که منطقه شما تحت پوشش سیگنال های صدا و سیمای دیجیتال قرار دارد.

موارد مرتبط با آنتن تلویزیون را هم بررسی کنید. این موارد شامل استفاده از آنتن مناسب، کابل آنتن مناسب و اتصالات و در نهایت جهت دهی مناسب آنتن است. مورد دیگر بررسی تنظیمات تلویزیون است. برای نتیجه بهتر، فرکانس های قویتر و محلی خود را بصورت دستی جستجو نمایید.

بروزرسانی نشدن و دریافت نکردن شبکه های HD در تلویزیون های ایکس ویژن

مرتب نشدن کانال های تلویزیون ایکس ویژن

یکی از دیگر از موارد دردسر ساز برای کاربران تلویزیون های امروزی، مشکل مرتب نشدن کانال های تلویزیون است. اگر شما نیز با این مشکل روبرو شده اید کارشناسان ما در مرکز تعمیر تلویزیون ایکس ویژن آماده ارائه هر گونه خدمات به شما را دارند. اطلاعات ارائه شده در این بخش نیز که توسط کارشناسان تعمیر تلویزیون x-vision گردآوری شده اند می توانند جهت رفع این مشکل به شما کمک کنند.

برخلاف تلویزیون های آنالوگ که بعد از جستجوی کانال نیاز به مرتب کردن کانال ها داشتند، در هنگام ارسال شبکه های دیجیتال، اطلاعاتی از شماره کانال و نام کانال و… همراه سیگنال می بایست ارسال گردد که گیرنده بر اساس این اطلاعات چیدمان شبکه ها را انجام داده و نیازی به تنظیمات دستی نباشد. البته اگر ارسال این تنظیمات از سوی فرستنده به درستی انجام نشود چیدمان شبکه ها بصورت مرتب نمایش داده نخواهد شد.

شما می توانید برای مرتب کردن چیدمان کانال ها بر اساس اطلاعات فرستنده، آیتم LCN در منوی تلویزیون را روشن کنید. توجه داشته باشید که در برخی از تلویزیون های ایکس ویژن نیاز است که بعد از روشن نمودن این آیتم کار جستجوی خودکار دوباره انجام شود. در صورت خاموش بودن گزینه LCN کانال ها بر اساس فرکانس دریافتی مرتب خواهند شد.

اگر چیدمان انجام شده را دوست نداشتید می توانید به صورت دستی چیدمان کانال های نمایش داده شده را انجام دهید. در صورت نیاز به راهنمایی های بیشتر با کارشناسان تعمیر تلویزیون ایکس ویژن در مرکز تخصصی تعمیرات زود کمک تماس بگیرید.

دیر روشن شدن تلویزیون ایکس ویژن

چند نکته درباره مرتب کردن کانال های تلویزیون ایکس ویژن

نکته نخست درباره مرتب کردن کانال های تلویزیون این است که هر فرکانس دارای چندین کانال است. نکته شایان ذکر دیگر این است که با توجه به موارد شرح داده شده در بخش های دیگر و اینکه کانال ها بر اساس اطلاعات موجود در سیگنال مرتب می گردد، گاه پیش می آید که به دلیل تغییر اطلاعات کانال توسط فرستنده نحوه چینش کانال ها تغییر یابد.

تغییرات پیش آمده به دلایل مختلف در سیگنال توسط فرستنده اعمال می گردد (تغییر تعداد کانال ، اطلاعات کانال و…). نکته اخر اینکه در صورت مشاهده چنین مواردی و توجه به این نکته که این موارد دائمی نیست، باید تا تمام شدن تنظیمات و ثابت شدن اطلاعات منتظر بمانید. در پایان و بعد از ثابت شدن اطلاعات اگر نیاز بود می توانید مجددا تمامی کانال ها را جستجو کنید. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در این باره می توانید با کارشناسان ما در زود کمک، مرکز تخصصی تعمیر تلویزیون ایکس ویژن تماس بگیرید.

چراغ استندبای تلویزیون ایکس ویژن

چراغ استندبای قرمز رنگ تلویزیون ایکس ویژن به معنی خاموش بودن تلویزیون، چراغ چشمک زن زرد به معنای شروع به کار تلویزیون و چراغ سبز به معنای روشن بودن و کار کردن تلویزیون است. از روی چراغ نشانگر می شود ایرادات مربوط به تغذیه POWER و یا بک لایت BACKLIGHT تلویزیون های ال سی دی ایکس ویژن و ال ای دی ایکس ویژن را تشخیص داد.

اگر چراغ زرد تلویزیون ایکس ویژن بعد از روشن شدن زیاد چشمک میزند اما تلویزیون ایکس ویژن روشن نمی شود ایراد از برد تغذیه است که ولتاژ 5 ولت استارت را ندارد. اگر دوباره چراغ به وضعیت استندبای یعنی چراغ قرمز برگردد ولتاژ 12 ولت را ندارد. اگر چراغ تلویزیون ایکس ویژن سبز شود و صدای بلند بدهد احتمالا مشکل از مسیر منفی ولتاژ دی سی DC VOLTAGE است.

اگر چراغ تلویزیون سبز شود و تلویزیون تصویر نداشته باشد اما صدا داشته باشید بک لایت سوخته است. برای بررسی تخصصی تر بهتر است با تکنسین تعمیر تلویزیون ایکس ویژن تماس بگیرید. 

چراغ استندبای تلویزیون ایکس ویژن

ریست کردن  تلویزیون ایکس ویژن

ریست کردن تلویزیون ایکس ویژن ممکن است به هر دلیل مورد نیاز شما واقع شود. در این شرایط می توانید بر اساس دستورالعمل درج شده در این بخش اقدام کنید و در صورت نیاز به راهنمایی های بیشتر با کارشناسان ما در بخش تعمیر تلویزیون ایکس ویژن تماس بگیرید. در روش اول باید به تنظیمات رفته و گزینه تنظیمات کارخانه را اعمال کنید.

در ادامه گزینه تایید را انتخاب كرده و برای ریست شدن تلویزیون منتظر بمانید. روش دیگر استفاده از منو مخفی تلویزیون است که برای ورود به تنظیمات آن باید کد دستوری خاصی را در دستگاه وارد کنید. (استفاده اشتباه از این کددستورها می تواند سبب بروز خرابی در تلویزیون شود. پس در صورت عدم اطلاع از این روش توصیه می شود از انجام آن خودداری نمایید).

بصورت همزمان و در حالت استندبای دکمه های info + menu + mute + power را فشار دهید تا نمایشگر جدول منو مخفی را نشان دهد. گزینه option را انتخاب کنید تا زیر مجموعه آن نمایش داده شود. گزینه reset را انتخاب کنید تا تلویزیون به تنظیمات کارخانه بازگردد و خاموش و روشن شود.

خط افتادن روی تلویزیون ایکس ویژن

یکی از ایراداتی که ممکن است شما را ناچار به تعمیر تلویزیون ایکس ویژن کند، نمایش یک یا چند خط رنگی در صفحه نمایش این دستگاه است. ممکن است بعد از روشن کردن تلویزیون یک یا چند خط رنگی در صفحه نمایش مشاهده کنید. به طور کلی این خطوط به هر شکلی -عمودی یا افقی- بر روی صفحه تلویزیون ظاهر شوند، نشان دهنده وجود یک یا چند اشکال در دریافت و یا پخش درست تصویر هستند.

در صورت مشاهده این خطوط نیاز است تا عیب یابی و تعمیرات لازم در بخش های مربوطه نظیر بک لایت تلویزیون، فلت تلویزیون و در نهایت برد تلویزیون انجام شود. توجه داشته باشید که اگر خطوط ظاهر شده به صورت خطوط عمودی رنگی و سراسری از بالا به پایین است، مشکل پیش آمده از برد t-con است که می تواند ناشی از سیم کشی ضعیف کابل، شل بودن برد، اتصال برد کنترل، آسیب دیدن صفحه یا خرابی برد (T-Con) باشد.

خط افتادن روی تلویزیون ایکس ویژن

آبی شدن صفحه نمایش تلویزیون ایکس ویژن

آبی شدن صفحه نمایش نیز از جمله ایرادات مرتبط با تلویزیون های امروزی است که البته چندان هم شایع نیست. بروز این ایراد می تواند دلایل متعددی داشته باشد که از میان آنها می توان به وجود اشکال در نور پس زمینه، نوسانات در ولتاژ دریافتی تلویزیون، وجود اشکال در عملکرد یا خود پاور تلویزیون، وجود ایراد در پیکسل های تصویر تلویزیون، قرار ندادن فرستنده در حالت مناسب، خرابی کابل ها و در نهایت اتصالات بیش از حد اشاره کرد.

خوشبختانه تمامی این موارد توسط تکنسین تعمیر تلویزیون ایکس ویژن قابل رفع شدن هستند. هزینه رفع مشکل آبی شدن صفحه تلویزیون ایکس ویژن پس از عیب یابی توسط تکنسین برآورده شده و به شما اعلام میگردد.

حتما می دانید که با توجه به علت اشکال پیش آمده در دستگاه و قطعات مرتبط با این ایراد -جهت تعمیر و یا تعویض- این هزینه متفاوت خواهد بود. بنابراین کافی است در صورت مشاهده این مشکل، از طریق سامانه زود کمک با همکاران ما تماس گرفته و نوع ایراد پیش آمده در دستگاه را با آنها در میان بگذارید.

                                 بیشتر بخوانیم : دلایل آبی شدن صفحه تلویزیون

مشاوره آنلاین زودکمک

مشکل وصل نشدن تلویزیون ایکس ویژن به گوشی

اگر می ;خواهید گوشی خود را به تلویزیون ایکس ویژن وصل کنید اما موفق نشدید، می توانید از راهنمای موجود در این بخش کمک بگیرید. در صورتی که مشکل وصل نشدن پس از این دستورالعمل، همچنان ادامه داشت می توانید جهت دریافت راهنمایی های بیشتر و رفع اشکالات پیش آمده با همکاران ما در واحد تعمیر تلویزیون ایکس ویژن تماس بگیرید.

برای وصل کردن تلویزیون ایکس ویژن به گوشی آیفون (سیستم عامل ios) می بایست برنامه Airport Express portable hotspot را استفاده کنید. اگر سیستم عامل گوشی شما اندروید است برنامه مورد استفاده شما می بایست  Allshare باشد. با استفاده از این برنامه می توانید مابقی مراحل را به راحتی انجام داده و گوشی خود را وصل کنید.

 توجه داشته باشید که این روش ها برای وصل کردن تلویزیون ایکس ویژن به گوشی در شرایطی است که از اتصال به روش وایرلس یا همان wifi استفاده کنید. برای وصل کردن گوشی به تلویزیون ایکس ویژن اگر به وای فای دسترسی نداشتید می توانید استفاده از پورت MHL و Slimport را امتحان کنید.

آموزش بروزرسانی نرم افزار تلویزیون ایکس ویژن

(نکته مهم 1: طی زمانی که تلویزیون در حال بروزرسانی است هیچ کاری نباید انجام شود. دکمه ای زده نشود و تلویزیون خاموش نشود. بی توجهی به این موضوع خرابی تلویزیون می شود. در صورت مشاهده هر گونه پیغام نیز نباید دکمه ای فشار داده شود). (نکته مهم 2: پس از بروز رساني تلویزیون بارگذاري اطلاعات كارخانه را يک بار انجام دهيد).

1- بروزرسانی تلویزیون ایکس ویژن مدل XDVB-111 و XDVB-121 :

برای بروزرسانی نرم افزار تلویزیون ایکس ویژن می توانید مراحل شرح داده شده در این بخش را دنبال کنید. در صورت مواجهه با هر گونه اشکال طی این مراحل، می توانید با همکاران ما در واحد تعمیر تلویزیون ایکس ویژن تماس بگیرید و اطلاعات مورد نیاز را دریافت نمایید. برای شروع نرم افزار را دانلود کرده و از حالت زیپ خارج نمایید. فایلهای موجود را کپی کنید (تمامی فايلها را در فلش ( در داخل فولدر نباشد) كپي نماييد).

فلش را به پورت USB تلویزیون ایکس ویژن وصل نمایید. اگر تلویزیون ایکس ویژن شما مدل XDVB-111 و XDVB-121 بود در منوي دستگاه گيرنده به بخش تنظیمات وارد شوید و به روز رساني نرم افزار را انتخاب نمایید. در این وضعیت پيغام «ديسك آماده مي باشد» توسط دستگاه نمایش داده می شود. Ok را بزنید تا بروزرسانی نرم افزار تلویزیون برای شما انجام شود. بروزرسانی نرم افزار به انجام شده و تلویزیون بصورت خودکار ریست می شود.

مشاوره آنلاین زودکمکبیشتر بخوانیم : تعمیر تلویزیون اسنوا

2- بروزرسانی تلویزیون مدل XDVB-131 ، XDVB-101 و XDVB-333 :

(نکته اول: طی زمانی که تلویزیون در حال بروزرسانی است هیچ کاری نباید انجام شود. دکمه ای زده نشود و تلویزیون خاموش نشود. بی توجهی به این موضوع خرابی تلویزیون می شود. در صورت مشاهده هر گونه پیغام نیز نباید دکمه ;ای فشار داده شود.

نکته دوم: پس از بروز رساني تلویزیون بارگذاري اطلاعات كارخانه را يك بار انجام دهيد.) برای بروزرسانی این مدل از تلویزیون می بایست پس از ورود به منوي دستگاه گيرنده به بخش USB رفته و گزينه به روز رساني نرم افزار از طريق USB را دنبال کنید. تلویزیون در این حالت به صورت خودکار ريست شده و بروزرسانی می شود. تلویزیون پس از بروز رساني به حالت استندباي درمی آید. در این مرحله بدون جدا کردن USB، تلویزیون را با ريموت كنترل روشن كنيد.

دریافت شبکه های HD در تلویزیون ایکس ویژن

برای دریافت شبکه های اچ دی در تلویزیون ایکس ویژن می ;بایست به چند نکته توجه داشت. نکته نخست اینکه از تحت پوشش بودن منطقه خود در ارتباط با سیگنال های صدا و سیمای دیجیتال مطمئن شوید. دیگر اینکه آنتن تلویزیون شما برای دریافت شبکه های اچ دی می بایست مناسب و استاندارد باشد. خود آنتن نیز باید به سمت فرستنده صدا و سیمای محلی تنظیم گردد.

کابل آنتن ( کواکسیال) و اتصالات نیز بخش دیگری است که باید مورد توجه قرار بگیرد. برای دریافت شبکه های اچ دی می بایست از کابل و سوکت با کیفیت و استاندارد ( 75 اهم) استفاده نمایید. در هنگام نصب کابل نیز می بایست دقت لازم در ارتباط با آنتن و سوکت را داشته باشید. دقت کنید که کابل شما نباید بلند باشد. (بلندی کابل موجب ضعف سیگنال می شود). به علاوه مسیر کابل باید به گونه ای باشد که در معرض نویزهای الکتریکی نباشد.

اگر متوجه شطرنجی بودن تصویر شدید میزان سیگنال دریافتی از آنتن را بررسی کنید و  با چرخاندن آنتن، سطح سیگنال دریافتی را افزایش دهید. با دریافت حداکثری سیگنال، مجددا کار کانال یابی را انجام دهید. در تنظیمات تلویزیون نیز در صورت وجود فرکانس های قویتر و محلی، فرکانس های قویتر و محلی خود را بصورت دستی جستجو نمایید. برای دریافت خدمات کانال یابی تلویزیون در محل، می توانید با همکاران ما در واحد تعمیر تلویزیون ایکس ویژن تماس بگیرید.

سوال متداول کاربران از کارشناسان تعمیرات تلویزیون ایکس ویژن

1- چرا کانال‌های تلویزیون ایکس ویژن با تاخیر عوض می‌شوند؟

تلویزیون‌های جدید با گیرنده‌های دیجیتال نسبت به تلویزیون‌های قدیمی با گیرنده‌های آنالوگ، در زمان تعویض کانال با کمی تاخیر کار می‌کنند. علت این تاخیر در کانال های تلویزیون از سمت فرستنده (صدا و سیما) است و در نقاط مختلف هم میزان این تاخیر متفاوت است. همچنین مقدار حجم محتوا براساس کیفیت آن بر این امر تاثیر می گذارد.

 

چطور می توان از خدمت تعمیرکار سیار تلویزیون ایکس ویژن زودکمک استفاده کرد؟

تعمیرکار سیار تعمیر تلویزیون زودکمک، خدمات تخصصی تعمیرات تلویزیون ایکس ویژن در تهران و کرج را به کاربران ارائه می دهد. برای دریافت این سرویس، درخواست تعمیر تلویزیون ایکس ویژن را از طریق سایت و یا اپلیکیشن زودکمک، ثبت کنید. همکاران ما برای انجام هماهنگی های لازم، با شما تماس می گیرند.

 

نظر خود را بنویسید

نظرات کاربران