یکی از بهترین ویژگی های استفاده از شارژر وایرلس، نبود سیم های دست و پا گیر و کم شدن خطر برخورد با آب و برق است. روش استفاده از شارژر بی سیم نیز خیال کاربران را راحت کرده است و آنها بدون نگرانی از بابت اتفاقات ناگهانی، می توانند گوشی خود را روی استند یا پد شارژ بگذارند و به دنبال کار خود بروند. هدف از استفاده از شارژر وایرلس و تکنولوژی آن، راحت کردن فرآیند شارژ دستگاه ها است. با این حال، بسیاری از کاربران، هنوز در استفاده از این شارژرها، تردید دارند و فکر می کنند ممکن است، باتری گوشی را خوب شارژ نکند. برای همین، ما در این مقاله، به روش استفاده از شارژر وایرلس و کارکرد آن پرداخته ایم.
کاربرد استفاده از شارژر وایرلس
پد شارژ وایرلس، اندازه و شکل های مختلف دارند و شما می توانید با گذاشتن تلفن همراه خود روی آن، گوشی را شارژ کنید. این پد ها، در همه جا کاربرد دارند و از این لحاظ هم بسیار جذاب هستند. می توانید از آن ها هنگام رانندگی استفاده کنید یا پد شارژ بی سیم را روی میز کار یا میز تحریر خود بگذارید و وقتی که به گوشی نیاز دارید، آن را بردارید و به کارهای خود بپردازید.
زمانی هم که نیازی به آن ندارید، گوشی را روی پد قرار می دهید و شارژ می کنید. سرعت استفاده از شارژر وایرلس، به اندازه تکنولوژی شارژ سریع، نیست، اما ویژگی بی سیم بودن و سادگی در استفاده از آن، دردسرهای شارژ کابلی را ندارد و آن را جذاب تر کرده است.
خوندن معرفی بهترین شارژرهای وایرلس رو از دست نده
چگونگی استفاده از شارژر بی سیم
ابتدا با مراجعه به لیست مشخصات گوشی خود، اطمینان پیدا کنید که گوشی شما از قابلیت شارژ Qi پشتیبانی می کند. برای گوشی هایی که از این قابلیت پشتیبانی نمی کنند در صورت تعویض پنل پشت گوشی، امکان اضافه کردن این عملکرد، وجود دارد، اما انجام این کار هزینه زیادی دارد.
درست است که گوشی های دارای قابلیت شارژ Qi، در هنگام استفاده شارژر وایرلس، نیازی به شارژر سیمی ندارند، اما برای این کار، دستگاه شارژر وایرلس که گوشی روی آن قرار می گیرد، خود باید به منبع تغذیه متصل باشد. برای همین، این شارژر یک کابل میکرو یو اس بی دارد که از طریق آن می توانید شارژر را به منبع تغذیه یا برق، متصل کنید. همچنین امکان اتصال کابل میکرو یو اس بی به پورت کامپیوتر هم وجود دارد.
اگر جای شارژ شما ثابت نیست، می توانید به جای شارژر وایرلس، از پاوربانک استفاده کنید. وقتی که شارژر به منبع تغذیه متصل شود، چراغ LED آن به رنگ سبز در می آید. روش استفاده از شارژر بی سیم به این صورت است که به سادگی گوشی خود را روی پد شارژر قرار می دهید و در این لحظه لرزش آن را احساس خواهید کرد. سپس چراغ LED شارژر، به رنگ آبی در می آید و دستگاه شروع به شارژ شدن می کند. دقت کنید که پس از اتمام شارژ، گوشی را از پد جدا کنید.
یکی از بهترین ویژگی های استفاده از شارژر وایرلس، نبود سیم های دست و پا گیر و کم شدن خطر برخورد با آب و برق است.
نحوه کار شارژر های وایرلس
شارژرهای وایرلس با استفاده از میدان و نیروی الکترومغناطیسی کار می کنند. این شارژرها، در واقع با استفاده از القای الکترومغناطیسی، یک سیستم انتقال انرژی را به وجود می آورند که توانایی ذخیره سازی انرژی بدون کابل برق را برای دستگاه های سازگار با این سیستم فراهم می کنند.
به طور کلی، سه نوع تکنولوژی شارژ وایرلس با استفاده از شارژ القایی یا غیر تابشی الکترومغناطیسی، شارژ بی سیم منتقل شونده از سطحی با ضخامت کم و شارژ وایرلس رادیویی با قابلیت انتقال انرژی برق از فاصله زیاد، در تلفن های همراه استفاده می شود.
در شارژ وایرلس با استفاده از شارژ القایی و شارژ بی سیم منتقل شونده از سطحی با ضخامت کم، روش کار به یک شکل است. به این صورت که برای تشکیل میدان مغناطیسی قابل استفاده برای القای جریان برق، یک آنتن حلقه ای مغناطیسی، در یک یا چند آنتن دریافت کننده استفاده می شود. منظور از آنتن حلقه ای مغناطیسی، سیم پیچ درون شارژر وایرلس است.
دلایل شارژ نشدن گوشی چیست؟ برای بررسی بیشتر همراهم شو
در ادامه، هنگامی که برق به شارژر وایرلس متصل می شود، میدان مغناطیسی در سیم های دستگاه تشکیل می شود و به سیم پیچ درون شارژر انتقال می یابد. پس از انتقال این میدان انرژی به شارژر بی سیم و تبدیل شدن آن به میدان الکتریکی، دستگاه قرار گرفته در روی پد شارژر، شارژ می شود. هر چقدر ظرفیت میدان مغناطیسی القایی بیشتر باشد، کارایی شارژر وایرلس هم بیشتر می شود و شارژ دستگاه، از فواصل دورتر نیز امکان پیدا می کند.