قاب لپ تاپ می تواند در اثر عوامل مختلفی مثل سقوط ، فشار ، خراشیدگی و فرسودگی دچار آسیب شده و زیبایی و کارایی خود را از دست بدهد ، در این صورت تعویض قاب لپ تاپ بهترین گزینه برای بازیابی زیبایی ظاهری لپ تاپ شما خواهد بود ، البته توجه داشته باشید که تعویض قاب لپ تاپ بسته به مدل و تکنولوژی تولید آن می تواند ساده و یا بسیار پیچیده باشد ، اگر از شرایط تعویض قاب لپ تاپ خود مطمئن نیستید و یا احتمال آسیب به آن را بالا می بینید با کارشناسان تعمیر لپ تاپ زود کمک تماس بگیرید تا در اسرع وقت و بدون ریسک خرابی قاب لپ تاپ شما را تعویض کنند.

تعویض قاب لپ تاپ

ثبت سفارش آنلاین تعمیر قاب لپ تاپ

برای تعمیر قاب لپ تاپ به شکل تخصصی، زودکمک کنار شماست. با کلیک بر لینک و یا از طریق اپلیکیشن زودکمک، می توانید درخواست تعمیر قاب لپ تاپ را به صورت آنلاین ثبت کرده و منتظر تماس همکاران ما باشید. سرویس پذیرش و تحویل در محل دستگاه در شهرستان های تهران و کرج (رایگان) هم به شما این امکان را می دهد که بدون خروج از منزل، قاب لپ تاپ خود را توسط مجرب ترین تکنسین های تعمیرات لپ تاپ، ترمیم کرده و مجددا از آن استفاده کنید.

هزینه تعمیر قاب شکسته لپ تاپ

هزینه تعمیر قاب شکسته لپ تاپ بستگی به جنس این قطعه و کیفیت قاب جدید دارد همچنین قاب اورجینال مناسب برند و مدل لپ تاپ، دارای قیمت های متفاوتی می باشد. از طرفی نیز قاب های فلزی لپ تاپ معمولا گران تر هستند که در مقابل قاب های پلاستیکی، هزینه پایین تری دارند.

بنابراین می توان گفت که تعویض قاب شکسته لپ تاپ جزو خدمات گران قیمت تعمیر لپ تاپ نیست؛ اما در نهایت همه چیز به جنس و اورجینال بودن قاب بستگی دارد.

تعمیر قاب لپ تاپ

قاب لپ تاپ یکی از بخش هایی است که در اثر استفاده ممکن است دچار آسیب های فراوانی نظیر شکستگی، سفت شدن لولا، شکستگی جای پیچ ها، ترک خوردن، جداشدن قاب ها از یکدیگر و مواردی از این دست شود. از آنجا که وظیفه قاب محافظت از ال سی دی لپ تاپ است، در صورت بروز هرگونه شکستگی یا ترک خوردن قاب لپ تاپ، هرچند جزئی و کوچک، باید سریعا آن را تعمیر کرد. در بسیاری از موارد تعمیر قاب لپ تاپ به سادگی انجام می شود. به عنوان مثال گاهی اوقات تنها با زدن کمی چسب مخصوص، ترک خوردگی قاب برطرف می شود. اما گاهی اوقات نیز نیاز است برخی بخش های قاب تعویض شوند. در اینگونه موارد می توانید برای تعمیر قاب به مرکز زودکمک مراجعه نمایید.

اگر مشکل قاب لپ تاپ پس از تعمیر برطرف نشود چه کنیم؟

همانطور که اشاره کردیم تعمیر قاب لپ تاپ به روش های متفاوتی انجام می شود. در مواردی که لولاهای قاب لپ تاپ دچار شکستگی یا آسیب شده باشد با ترمیم یا تعویض این لولاها مشکل قاب برطرف خواهد شد. گاهی اوقات نیز قاب دچار شکستگی یا ترک خوردگی شده است و تکنسین های تعمیرات با استفاده از کمی چسب مخصوص ترک خوردگی قاب را برطرف می کنند. اما این مساله یک ایراد اساسی دارد و آن هم این است که پس از گذشت مدتی ممکن است همین چسب ها خود موجب شکستن پیچ های قاب شوند. چنانچه پس از تعمیر هم مشکل قاب لپ تاپ برطرف نشد بهتر است به فکر تعویض آن باشید. در این مورد حتما باید دقت شود که قاب جدید با مدل لپ تاپ و ابعاد آن تناسب کامل داشته باشد تا در عملکرد لپ تاپ و ال سی دی آن مشکلی پیش نیاید.

آموزش تعویض قاب لپ تاپ

در این مطلب سعی داریم تا مراحل تعویض قاب لپ تاپ در قسمت های مختلف را برای شما شرح دهیم البته به یاد داشته باشید که مراحل انجام اینکار بسته به نوع و برند و مدل دستگاه شما می تواند تا حدودی و یا به طور کلی متفاوت باشد ، پس قبل از شروع کار در مورد چگونگی انجام کار بر اساس مدل دستگاه خود جستجوی کافی انجام دهید و در مورد آن اطلاعات کافی کسب نمایید ، اما روند کلی پروسه تعویض قاب لپ تاپ بدین شرح می باشد :

تعویض قاب لپ تاپ در قسمتی حاشیه و پشت نمایشگر

برای تعویض قاب لپ تاپ در این قسمت ابتدا دستگاه را خاموش کرده و باتری آن را جدا کنید همچنین دستگاه را از هر نوع منبع تغذیه ، کابل شبکه و... جدا کنید ، توصیه می شود جهت جلوگیری از آسیب ناشی از تخلیه الکتریکی بدن از یک مچ بند تخلیه استتیک نیز استفاده کنید. به حاشیه اطراف نمایشگر نگاه کنید تمام پیچ هایی را که می بینید باز کنید ، معمولا پیچ ها توسط کاور لاستیکی پوشانده شده اند که باید قبل از باز کردن آنها را کنار بزنید .

محل شکافی را در حاشیه نمایشگر پیدا کنید ، از سر انگشتان خود برای باز کردن لبه های حاشیه نمایشگر استفاده کنید ، سر انگشتان خود را بعد از وارد کردن به داخل شکاف، در امتداد لبه نمایشگر حرکت دهید تا ضامن ها یک به یک باز شوند سپس حاشیه را با دقت جدا کنید و کنار بگذارید (برای جدا کردن حاشیه ها به جای دست می توانید از یک کارت اعتباری استفاده کنید) ، دو پیچ در قسمت پایین  برد اینورتر نمایشگر را به قاب پشتی آن کرده اند ، آنها را باز کنید.

حالا پیچ هایی را که نمایشگر را به قاب پشتی متصل کرده اند پیدا کرده و باز کنید ، نمایشگر و اتصالات آن را جدا کرده و کنار بگذارید سپس پیچ های لولا ها را باز کنید و آنها را جدا کنید ، در این مرحله پیچ های وب کم را باز کنید، سپس براکت دوربین را آزاد کرده و وب کم را نیز از دستگاه جدا کنید. در این مرحله کاور پشتی جدید را جایگزین کرده و تمام مراحل بالا را به ترتیب به صورت عکس انجام دهید و در پایان حاشیه جدید را جایگزین کنید و پیچ ها را ببندید .

پیشنهاد زودکمک به شما مطالعه تعمیر لپ تاپ خاموش  می باشد.

تعویض قاب laptop (بدنه اصلی قسمت بالا)

مراحل تعویض قاب لپ تاپ در قسمت بدنه اصلی در قسمت بالا بدین شرح می باشد ، باتری و منبع تغذیه و تمام چیزهای متصل به دستگاه را جدا کنید. درایو نوری را جدا کرده و از دستگاه خارج کنید. پیچ های درپوش سرویس (محفظه قسمت رم و هارد) را باز کنید و درپوش را جدا کرده و کنار بگذارید، پیچ های پشت دستگاه را باز کرده و در مکانی امن قرار دهید ، به سایز و طول پیچ ها دقت کنید و در صورت نیاز محل قرارگیری هر نوع پیچ را یادداشت کنید. پیچ یا پیچ هایی که در قسمت محفظه درایو نوری کاور بالایی را به بدنه متصل کرده اند باز کنید ، لپ تاپ را برگردانید و درب لپ تاپ خود را باز کنید.

به آرامی لبه جلویی کاور را بالا بیاورید حالا قفل کابل اتصال دهنده تاچ پد را با ظرافت و آرامی باز کنید و با دقت بسیار کابل را از سوکت آن خارج کنید. حالا نوبت به کیبورد می رسد ، قفل محل قرارگیری را با ظرافت باز کرده و کابل آن را جدا کنید سپس همین کار را برای دکمه پاور دستگاه انجام دهید یعنی قفل کانکتور را باز کنید و کابل را جدا کنید. حالا کاور را به آرامی بلند کنید و مطمئن شوید بین کاور و بدنه هیچ اتصالی باقی نمانده باشد . کیبورد ، تاچ پد و دکمه پاور را از کاور جدا کرده و در کاور جدید جایگذاری کنید و مراحل بالا را به صورت برعکس انجام دهید.

تعویض قاب لپ تاپ

تعویض قاب لپ تاپ (بدنه اصلی قسمت پایین)

برای تعویض قاب لپ تاپ در قسمت زیرین دستگاه اینگونه عمل کنید ، باتری را خارج و هر نوع لوازم جانبی و کابل متصل به دستگاه را جدا کنید بعد از باز کردن پیچ های پشت دستگاه سر انگشتان خود را در امتداد پورت های USB قرار داده و بعد از نفوذ به فاصله بین آن ، انگشتان خود را در امتداد شکاف دستگاه حرکت دهید ، توجه داشته باشید که در حین انجام اینکار صدای آزاد شدن زائده های (ضامن های) نگهدارنده را خواهید شنید ، بعضی از تولید کنندگان توصیه می کنند برای انجام اینکار از کارت های اعتباری و یا اجسام مشابه استفاده کنید.

توجه داشته باشید که در بعضی از مدل ها برای آزاد کردن قاب پشتی باید درایو نوری را خارج کنید ، بعد از آزاد کردن کاور در تمام اطراف دستگاه حالا کیس را جدا کرده و کنار بگذارید، کیس جدید را روی یک سطح صاف و پایدار قرار داد و بعد از برگرداندن لپ تاپ آن را درون کیس جدید قرار دهید، مطمئن شوید که پورت های USB و باقی پورت ها به درستی تنظیم شده و در امتداد سوراخ ها قرار گرفته اند ، به آرامی کمی فشار به سمت پایین وارد کرده تا دستگاه داخل کیس جا بی افتد ، در مرحله آخر پیچ ها را ببندید و تمام.

مشکلات رایج قاب لپ تاپ

قاب لپ تاپ یکی از بیرونی ترین بخش های آن است و از همین رو بیش از سایر قطعات در معرض آسیب قرار دارد. قاب لپ تاپ مانند یک محافظ برای ال سی دی و قطعات داخلی لپ تاپ عمل می کند و از نفوذ گرد و غبار و مایعات به داخل دستگاه و آسیب رسیدن به قطعات داخلی جلوگیری می کند. به همین علت در صورت مشاهده هرگونه آسیب دیدگی، باید سریعا نسبت به تعمیر قاب لپ تاپ اقدام کرد. قاب لپ تاپ از بخش های مختلفی تشکیل شده است که هریک ممکن است دچار مشکلات متفاوتی شوند. به عنوان مثال از رایج ترین مشکلات قاب لپ تاپ می توان به شکستگی قاب در اثر فشار، ضربه و زمین خوردن، شکستگی لولای قاب در اثر فشار و استهلاک، لق شدن لولای قاب لپ تاپ یا خراب شدن آنها در اثر باز و بسته کردن غیر اصولی اشاره کرد.

تعویض و تعمیر قاب لپ تاپ در تمامی برند ها

یکی از خدماتی که در مرکز زودکمک ارائه می شود تعمیر قاب لپ تاپ در تمامی برندها است. شکستگی قاب لپ تاپ یکی از مشکلات شایعی است که بسیاری از کاربران با آن مواجه شده و برای تعمیر قاب لپ تاپ به مراکز تعمیراتی مراجعه می نمایند. تکنسین های حاضر در مرکز زودکمک برای تعمیر شکستگی قاب لپ تاپ ابتدا میزان شکستگی را بررسی می کنند و راهکار تعمیراتی مورد نظر را با کاربر در میان می گذارند. چنانچه میزان شکستگی کم باشد می توان با استفاده از چسب بتونی اپوکسی آن را برطرف کرد. اما در مواردی که میزان شکستگی زیاد باشد ممکن است برای عملکرد بهتر نیاز به تعویض قاب لپ تاپ باشد. خدمات مربوط به تعویض قاب لپ تاپ نیز در مرکز زودکمک ارائه می شود.

نظر خود را بنویسید

نظرات کاربران